Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Βασανίζουν και χτυπούν γυναίκες χωρίς έλεος οι αδίστακτοι Γεωργιανοί ληστές των Β.Π.

Αλλοι τρεις Γεωργιανοί κακοποιοί αναζητούνται από την ειδική ομάδα της Ασφάλειας που διερευνά την υπόθεση βασανισμού της συζύγου του γνωστού δερματολόγου μέσα στο σπίτι της, ενώ υπάρχουν στοιχεία και για ακόμη έξι βίαιες ληστείες με κακοποίηση γυναικών σε βίλες των βορείων προαστίων!

Αλλοι τρεις Γεωργιανοί κακοποιοί αναζητούνται από την ειδική ομάδα της Ασφάλειας που διερευνά την υπόθεση βασανισμού της συζύγου του γνωστού δερματολόγου μέσα στο σπίτι της, ενώ υπάρχουν στοιχεία και για ακόμη έξι βίαιες ληστείες με κακοποίηση γυναικών σε βίλες των βορείων προαστίων!

Ηδη οι έρευνες έχουν αποφέρει τη σύλληψη ενός συμπατριώτη τους, ο οποίος είχε πάρει μέρος στα μεσαιωνικά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τη σύζυγο του γιατρού, καθώς δεν δίστασαν να την κάψουν με το σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είναι κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο! Η συγκεκριμένη σπείρα των Γεωργιανών, εκτός από την εισβολή στο σπίτι του δερματολόγου και καθηγητή πανεπιστημίου όπου βασάνισαν με άγριο τρόπο την 55χρονη σύζυγό του, έχει πραγματοποιήσει άλλες έξι βίαιες εισβολές σε μονοκατοικίες σε Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Χαλάνδρι και Φιλοθέη.

Σε τρεις περιπτώσεις εισβολών σε μονοκατοικίες η σπείρα των Γεωργιανών έχει υποβάλει σε βασανιστήρια γυναίκες ηλικίας από 45 έως και 55 ετών. Τις έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασαν να σπάσουν και τα δόντια του ανυπεράσπιστου θύματός τους.

Επειτα από τη σύλληψη του 35χρονου Γεωργιανού, ο οποίος κατηγορείται και για τον άγριο βασανισμό της 55χρονης συζύγου του γιατρού, οι έρευνες της Ασφάλειας εξελίσσονται με γοργό ρυθμό, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ανοίξει το στόμα του στην ανάκριση και να έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Ετσι, αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε συγκεκριμένες περιοχές των βορείων προαστίων, όπου εκτιμάται ότι βρίσκεται το κρησφύγετο των αδίστακτων κακοποιών.

Οπως έχει διαπιστωθεί, οι Γεωργιανοί δρουν με επαγγελματικό τρόπο. Φαίνεται ότι παρακολουθούν μέρες το σπίτι που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους και, αφού ανακαλύψουν τα τρωτά του σημεία, τότε βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ομως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι πεπεισμένοι πως αργά ή γρήγορα οι κακοποιοί θα πέσουν στα χέρια τους.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...