Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Πέμπτη 6/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας. Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό πρόγραμμά σας γίνεται πολύ πιο απαιτητικό και κουραστικό. Παρ’ όλα αυτά, εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά σχέδιά σας μέσα σε λογικά πλαίσια. Προτάσεις, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα εφόσον πολλά πράγματα θα μπουν σε σειρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.


ΛΕΩΝ
Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους, καθώς θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την καλή σας διάθεση. Θα δείτε τα γεγονότα να σας διευκολύνουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές.


ΖΥΓΟΣ
Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες οδηγείτε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε έναν μαγικό συνδυασμό. Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση. Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και θα σας καταξιώσουν επαγγελματικά και οικονομικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική συμπεριφορά ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν σε τίποτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους. Οταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού τομέα θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.


ΙΧΘΥΕΣ
Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα. Περάστε μία ήσυχη ημέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...