Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Παρασκευή 7/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό τομέα.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε πάρα πολλή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και προσπαθήστε να νιώσετε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι για δουλειά είτε είναι για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος με τον οποίο αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα είναι αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική, ούτε όμως και στο απόλυτο συναίσθημα.


ΛΕΩΝ: Αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα, βρείτε τη χρυσή τομή και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας στην εργασία σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που μπλοκάρουν τα θέλω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό μια πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ: Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε και να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει. Ετσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν έχει χαθεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε σε όλους τους τομείς θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ένα διάστημα κατά το οποίο τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για την εξέλιξη μιας σχέσης, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια.


ΙΧΘΥΕΣ: Τα διλήμματα για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή θα ήταν καλύτερο να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψης ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...