Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Ζέτα «έκοψε» την πρώην

Με παλιά μίση και πάθη (λόγω Μιχάλη Χατζηγιάννη) ξεκινά το «Just the 2 of us».

Εντός η Ζέτα Μακρυπούλια, εκτός η Δέσποινα Ολυμπίου. Η νυν και η πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη μάλλον δεν χωράνε στο ίδιο σόου. Ετσι, μετά τη συμφωνία της λαμπερής παρουσιάστριας και ηθοποιού με το κανάλι της Μεσογείων ώστε να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στο «Just the 2 of us 2» μπήκαν στον πάγο οι συζητήσεις των ιθυνόντων της εκπομπής με τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε ανταποκριθεί θετικά στις κρούσεις που της είχαν κάνει προκειμένου να πάρει μέρος. Οπως όλα δείχνουν, το λαμπερό σόου του Mega θα ξεκινήσει με παλιά μίση και πάθη!

Οπως αποκάλυψε η Δέσποινα Ολυμπίου, δέκα ημέρες προτού ανακοινωθεί η συνεργασία του Mega με τη Ζέτα, επικοινώνησε μαζί της η Ελενα Κατραβά, η οποία τη ρώτησε αν θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του σόου, σε ρόλο δασκάλας μαθητευόμενου τραγουδιστή. Η Δέσποινα απάντησε θετικά σ’ αυτό το κάλεσμα και οι δύο γυναίκες συμφώνησαν να ορίσουν ένα ραντεβού για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, περνώντας ο καιρός και μαθαίνοντας στο μεταξύ τα νέα της συμφωνίας της Ζέτας με το κανάλι για την παρουσίαση του «Just the 2 of us 2», η Δέσποινα Ολυμπίου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ελενα Κατραβά για να τη ρωτήσει αν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία τους ή όχι.

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατώ τον λόγο μου και λόγω συνέπειας πήρα τηλέφωνο την κυρία Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου αναλόγως, αλλά δυστυχώς δεν έλαβα απάντηση» ισχυρίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας σε ιστοσελίδα. H μυστηριώδης εξαφάνιση της υπεύθυνης του σόου, που είχε εκδηλώσει -κατά τη Δέσποινα Ολυμπίου- το ενδιαφέρον της, έχει κάνει τη γνωστή τραγουδίστρια έξαλλη.

Οπως συμπλήρωσε δε, το ραντεβού της με το Mega δεν έγινε ποτέ «γιατί ακολούθησαν προφανώς άλλες συμφωνίες», αφήνοντας έτσι αιχμές για… δάκτυλο της Ζέτας στην υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι αν η νυν και η πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρίσκονταν… just the two of them, τα live της εκπομπής θα συνοδεύονταν κάθε φορά από διάφορα σχόλια γι’ αυτή τη συνύπαρξη! Η Δέσποινα πάντως θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν οι φήμες που ακούστηκαν ότι αποχώρησε μόνη της από το σόου επειδή έχει πρόβλημα με τη Ζέτα, διότι -όπως υπογράμμισε- είναι ψέμα, συμπληρώνοντας ότι «καλό θα ήταν αυτό το παραμύθι να λάβει τέλος κάποια στιγμή».

Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια στη διάρκεια της δεκαετίας των 00s. Μετά τον χωρισμό τους ο τραγουδιστής τα έφτιαξε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και εκείνη προχώρησε επίσης στην προσωπική της ζωή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ελενα Κατραβά προκειμένου να μας κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα της συμμετοχής της Δέσποινας στο σόου του Mega, εκείνη μας είπε λακωνικά: «Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να έρθει στο “Just the 2 of us”, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...