Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ανατριχίλα στη Ρόδο με δύο κορίτσια

52χρονος «οικογενειακός φίλος» εξανάγκαζε 15χρονη και 17χρονη να κάνουν σεξ μεταξύ τους και μαζί του. Οι βιντεοσκοπήσεις με το κινητό του στο αυτοκίνητο.

Ανατριχίλα έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες που έκαναν δυο ανήλικες σε βάρος ενός 52χρονου «οικογενειακού φίλου» της μικρότερης, ότι επί πέντε μήνες τις μετέφερε επανειλημμένα με το αυτοκίνητό του σε ερημικές περιοχές του νησιού και εκει τις βίαζε είτε ασελγούσε πάνω τους είτε τις υποχρέωνε να ποζάρουν γυμνές σε άσεμνες στάσεις και τις βιντεοσκοπούσε με το κινητό του!

«Μας έβαζε να χαϊδευόμαστε μεταξύ μας μέσα στο αυτοκίνητό του και μας εξανάγκαζε σε ερωτικές περιπτύξεις σε ερημικές τοποθεσίες. Μας απειλούσε πως, αν αποκαλύπταμε οτιδήποτε, θα έκανε κακό σε μας και τις οικογένειές μας»! Μέσα σε λυγμούς οι δύο φίλες, 17 και 15 ετών, περιέγραψαν στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του φερόμενου ως δράστη από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα η μικρότερη κατήγγειλε και τον βιασμό της από τον άντρα.

Ο δράστης, συντηρητής σε ξενοδοχείο και πατέρας μιας ενήλικης κόρης, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό, αλλά και παράνομη οπλοκατοχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι κοπέλες, ο άνδρας εκμεταλλευόταν τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με την οικογένεια της 15χρονης για να τις πηγαίνει δήθεν βόλτα και ιδιαίτερα όταν εκείνη βρισκόταν μαζί με τη 17χρονη φίλη της. Συχνά, όπως λένε, τις έβρισκε να περπατούν στον δρόμο και προσφερόταν να τις πάει στα σπίτια τους.

Στην αρχή ο 52χρονος ήταν φιλικός, όμως σύμφωνα με τα όσα είπε στην «Espresso» έγκυρη αστυνομική πηγή, ο αληθινός εαυτός του και οι προθέσεις του δεν άργησαν να φανούν. Αρχισε να βάζει τα δύο κορίτσια να κάθονται στα πίσω καθίσματα και τα διέταζε να παίζουν ερωτικά παιχνίδια μεταξύ τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε και τις έβγαζε φωτογραφίες ή τις βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο! Κάποιες φορές μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι κοπέλες, τις πίεζε να συμμετέχει και ο ίδιος. Ομως, η 15χρονη κατήγγειλε ότι υπήρχαν και στιγμές που ο 52χρονος την ξεμονάχιαζε και τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, όπου τη βίαζε!

Οι ανήλικες υπέμειναν τα βασανιστήρια επί μήνες (συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και φέτος τον Ιανουάριο), δίχως να αποκαλύψουν τίποτα από τα μαρτύρια που περνούσαν στους δικούς τους. Οπως εξήγησαν, ο 52χρονος τις απειλούσε λέγοντάς τους πως, αν έλεγαν το παραμικρό για την αρρωστημένη δράση του, θα έδειχνε τα βίντεο στους γονείς τους και θα έκανε κακό τόσο σε εκείνες όσο και στις οικογένειές τους. Ετσι οι δύο φίλες από φόβο δεν έλεγαν λέξη για την κόλαση που φέρεται να περνούσαν στα χέρια του.

Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης η 17χρονη και η 15χρονη αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα στους γονείς τους και πήγαν μαζί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, όπου κατήγγειλαν τα όσα τους έκανε ο Ροδίτης συντηρητής. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και κινητά τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στην κατοικία του φερόμενου ως δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα περίστροφο κρότου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε λειτουργικό πυροβόλο όπλο, μία αστυνομική ράβδος μήκους 37 εκατοστών, εννέα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πέντε κινητά τηλέφωνα. Εντός της ημέρας ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...