Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Σάββατο 8/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα κι αν θα το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Πριν πάρετε αποφάσεις για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ανακαλύψτε τους λόγους που κάνουν κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα.


ΛΕΩΝ: Η μεταβατική περίοδος στα επαγγελματικά σας -θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία για να αποφύγετε να εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.


ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε πού θα τραβήξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, αγνοήστε τυχόν ιδιοτροπίες του. Εξάλλου μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει για αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σύμπνοια που επικρατεί σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση. Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατανοήστε πως ο σύντροφός σας έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς όμως να γίνεστε παρεμβατικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε δουλειά και προσωπική ζωή, και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλον. Χαλαρώστε, έστω για λίγο, με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες.


ΙΧΘΥΕΣ: Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε μέρα που έρχεται χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν. Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους ακούστε όλες τις απόψεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...