Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει στην «Espresso» για το νέο παιχνίδι που παρουσιάζει...

Πρεμιέρα και, μάλιστα, θεαματική από άποψη παραγωγής έγινε την...

Η Δέσποινα Μοίρου τιμήθηκε στις Κάννες και πλέον έχει στη… συλλογή της...

Η Δέσποινα Μοίρου κέρδισε τιμητικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ...

«Ράμπο» με… VIPs γνωριμίες – Ποια η σύνδεση του Ρουμπέτη με...

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί δημοσίευμα του zougla.gr, σύμφωνα με...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το «αντράκι» της πολιτικής που θέλει και μπορεί να αλλάξει...

Ενα «αντράκι» και η «μόνη που φοράει παντελόνια»! Αυτό...

Συνελήφθη ο Θ.Λάλας για χρέη προς ιδιώτη! Αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από διακανονισμό

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κατέληξε χθες το μεσημέρι ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, καθώς δήλωσε αδυναμία αποπληρωμής του χρέους του προς ιδιώτη, το οποίο είχε επιβληθεί έπειτα από δικαστική απόφαση.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κατέληξε χθες το μεσημέρι ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, καθώς δήλωσε αδυναμία αποπληρωμής του χρέους του προς ιδιώτη, το οποίο είχε επιβληθεί έπειτα από δικαστική απόφαση. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στο πρόσφατο παρελθόν οικονομική διάφορα με ιδιώτη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για τον Θανάση Λάλα, που κλήθηκε να πληρώσει 110.000 ευρώ στων αντίδικο, κάτι που όμως δεν έγινε.


Χθες το πρωί δικαστικός κλητήρας χτύπησε το κουδούνι του  δημοσιογράφου και του επέδωσε το έγγραφο της δικαστικής απόφασης ζητώντας την άμεση αποπληρωμή του χρέους. Ο Θανάσης Λάλας δήλωσε πως αδυνατεί να το πληρώσει, με αποτέλεσμα ο κλητήρας να καταλήξει στο τμήμα Συντάγματος, όπου βάσει του νόμου ζήτησε τη σύλληψή του.


Στο τμήμα έφθασε και ο δημοσιογράφος, που επανέλαβε στους αστυνομικούς όσα είπε στον κλητήρα, την αδυναμία του δηλαδή να αποπληρώσει το χρέος. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να κρατηθεί προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Αργά χθες το μεσημέρι ο Θ. Λάλας ήλθε σε διακανονισμό με τον αντίδικο προκειμένου να αποπληρώσει το χρέος και αφέθη ελεύθερος.


Είναι η δεύτερη, δε, φορά που καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα για την ίδια υπόθεση ο Θανάσης Λάλας, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί ξανά έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο ιδιώτης με τον οποίο έχει την οικονομική διαφορά.
    
ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η αποκάλυψη για τη διαθήκη του Γιάννη Φλωρινιώτη που θα συζητηθεί

Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη μίλησε στην εκπομπή...

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του Αγγελικής

Έλαμψε διά της απουσίας του ο Δημήτρης Κοντολάζος από...

Γιάννης Φλωρινιώτης πριν από 10 ημέρες: «Ο γιατρός είπε στην κόρη μου να με πάρουν να πεθάνω σπίτι»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα περίπου ημέρες πριν φύγει από...

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη λύγισε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και...

Έγινε 15 η κόρη πρωταγωνίστριας – «Αυτό το κοριτσάκι με έκανε μαμά πριν από 15 χρόνια»

Η κόρη γνωστής πρωταγωνίστριας έγινε 15 χρονών και η...

Ο νεαρός συνόδευσε τη γιαγιά του και γνωστή δημοσιογράφο στο Ηρώδειο

Ο νεαρός πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από τη γιαγιά...

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα βίντεο που πόσταρε μέσα από το δωμάτιό της στο μαιευτήριο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έγινε μανούλα και η χαρά της...