Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο πρώην άσος του Άρη συνελήφθη στην Ισπανία ως εγκέφαλος κυκλώματος ναρκωτικών!

Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε στην οικογένεια του ποδοσφαιρικού Άρη η είδηση ότι το άλλοτε αστέρι της ομάδας τους, ο Σέρχιο Κόκε, συνελήφθη στην Ισπανία ως εγκέφαλος τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών!

Ισπανός επιθετικός, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Άρη, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του πριν από τρία χρόνια, φορώντας τη φανέλα των «κιτρίνων»!
Ο ίδιος όμως, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας και της δεύτερης θητείας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει στροφή 360 μοιρών στη ζωή του και να βαδίσει στα χνάρια του Εσκομπάρ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις ισπανικές Αρχές, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών για τη δράση του πρώην άσου των γηπέδων, στήθηκε γιγάντια επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 150 πάνοπλοι αστυνομικοί. Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη κατηγορείται ότι είχε ηγετική θέση στο κύκλωμα και γι’ αυτό τον λόγο η επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν χθες συνολικά 20 άτομα, έφερε την κωδική ονομασία «Maskoke». Μετά την έφοδο των αστυνομικών σε 11 σπίτια μελών της οργάνωσης σε Σεβίλη, Μάλαγα και Γρανάδα, βρέθηκε και κατασχέθηκαν ένας τόνος χασίς καθώς και δεκάδες όπλα! Η σύλληψη του Κόκε έγινε νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι του στην Εστεπόνα.

φ2 BASIKO imagen sin titulo
Αστυνομικοί μεταφέρουν σε σακούλες χιλιάδες ευρώ από το σπίτι του Κόκε

Σαν κεραυνός

Στους 20 συλληφθέντες, εκτός από τον πρώην επιθετικό του Άρη, περιλαμβάνεται και ένας από τους αδελφούς του, ο οποίος βρισκόταν κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του Κόκε. Η σύλληψη του πρώην παίκτη του Άρη, όπως είναι φυσικό, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Ισπανία και δη στην κοινωνία της Μάλαγα. Μάλιστα, σε ανάρτησή του ο Χοσέ Μανουέλ Ολίας, δημοσιογράφος της «Malaga Hoy», αναφέρθηκε στην αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη.

«Η κοινωνία της Μάλαγα είναι σοκαρισμένη από τη σύλληψη του Κόκε. Μάλιστα, η ονομασία της αστυνομικής επιχείρησης («Maskoke») δημιουργεί την αίσθηση ότι ο Κόκε έχει ηγετικό ρόλο στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες, ξέρουμε όμως ότι η επιχείρηση είναι στο ξεκίνημά της. Ήδη κατασχέθηκαν ένας τόνος χασίς και όπλα σε τρεις πόλης της Ανδαλουσίας, στη Σεβίλη, τη Μάλαγα και τη Γρανάδα. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ακριβής έκταση της επιχείρησης, έχουμε όμως την πληροφορία ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα στάδιά της» είπε, μεταξύ άλλων, στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 ο Χοσέ Μανουέλ Ολίας.

Και συμπλήρωσε: «Ο Κόκε συνελήφθη μεταξύ 20 ατόμων για συμμετοχή στο κύκλωμα… Μιλήσαμε με άνθρωπο της οικογένειάς του. Δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ήταν κι αυτός σοκαρισμένος, όπως και η κοινωνία της Μάλαγα».

Ο «Θεός» των οπαδών στο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» και η εξωγηπεδική ζωή που τον ώθησε εκτός Θεσσαλονίκης

Ο Κόκε ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συνδέοντας το όνομά του με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του Άρη.

Κι όχι άδικα, αφού με την κίτρινη φανέλα που πρωτοφόρεσε το καλοκαίρι του 2006 για να ηγηθεί της επίθεσης κατά την επιστροφή του Άρη από τη Β΄ Εθνική στα μεγάλα σαλόνια σκόραρε κατά ριπάς. Το δέσιμο με την εξέδρα, μοναδικό και ο ίδιος εξελίχθηκε σε «θεό» για τους φίλους του συλλόγου. Ακόμα και όταν ο Ιβηρας έκανε το ένα φάουλ μετά το άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, οι οπαδοί του έδιναν συγχωροχάρτι.

3497453

Η κακή εξωγηπεδική ζωή, σε συνδυασμό με τις κόντρες που είχε με τους προπονητές του, τον ώθησε εκτός Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2011. Ωστόσο ο Κόκε κατάφερε να επιστρέψει (μέσω μεταγραφής στη Βέροια) στην ομάδα της καριέρας του το φθινόπωρο του 2015, δίχως να προσφέρει τα αναμενόμενα, και αποχώρησε άδοξα από τον Άρη το καλοκαίρι του 2016.

Αυτός ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του, καθώς κρέμασε τα παπούτσια του το 2017, αφού δεν έβρισκε ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κόκε αγωνίστηκε σε τρεις ηπείρους, πετυχαίνοντας γκολ σε πρωταθλήματα εννέα χωρών: Ισπανία (Μάλαγα), Γαλλία (Μαρσέιγ), Πορτογαλία (Σπόρτινγκ), Ελλάδα (Άρης), Αζερμπαϊτζάν (Μπακού), Ηνωμένες Πολιτείες (Χιούστον Ντινάμο), Γερμανία (Ρέγκενσμπουργκ), Βολιβία (Μπλούμινγκ), Ινδία (Ιστ Γιουνάιτεντ).

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...