Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Δριμύτατη επίθεση Σωκράτη Κόκκαλη σε Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω επιστολής

O (χαρτο)πόλεμος Κόκκαλη – Μαρινάκη φουντώνει!

Μετά τη νέα αντιπαράθεση για μια έκταση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ μέσω επιστολής, στην οποία του τονίζει ότι του παρέδωσε «ένα μεγάλο Ολυμπιακό» αλλά και να «μη συνεχίζει να τον μικραίνει».

Αναλυτικά η επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη αναφέρει: «Κύριε Μαρινάκη, φτάνει πια! Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα Μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα. Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα μεγάλο Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία. Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μία προσπάθεια ιδιαίτερα δύσκολη, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα. Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών. Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα. Μη συνεχίζεις να τον μικραίνεις».

Θυμίζουμε ότι προχθές η «Θρύλος Α.Ε.» απαντώντας στο αίτημα της Intrakat για επιστροφή έκτασης (12.655.08 τ.μ.) του προπονητικού κέντρου στον Ρέντη, η οποία χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ακαδημίας των Ερυθρολεύκων, είχε στοχοποιήσει την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «βασιλιάς τους είναι το χρήμα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι ένα όχημα επίτευξης κερδών για τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του…».

«Συμμαχείς με τους εχθρούς του συλλόγου»

Με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού απάντησε σε ανάλογο ύφος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Σωκράτη Κόκκαλη, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «αχάριστο».

«Σωκράτη, δεν έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το ατόπημά σου να διώξεις την ακαδημία μας από τον Ρέντη. Σκοπός σου, να κερδοσκοπήσεις για ακόμη μια φορά εις βάρος του Ολυμπιακού. Ούτε βέβαια έχεις το θάρρος να απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου σε βάρος του Ολυμπιακού. Δεν λες τίποτα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη δραστηριότητα, με τις ευλογίες σου, του στενού σου συνεργάτη Θωμά Μητρόπουλου ενάντια στην ομάδα μας. Για τις δουλειές των εταιρειών σου με τον Μελισσανίδη (ΟΠΑΠ, γήπεδο ΑΕΚ) καθώς και τις σχέσεις της οικογένειάς σου με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που πολέμησε λυσσαλέα τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μου παρέδωσες, είχε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη σε δημόσιο, τράπεζες, παίκτες, ομάδες και προμηθευτές σε κατάσταση πλήρους αφερεγγυότητας, με πολλές εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, που ακόμα και δέκα χρόνια μετά ταλαιπωρούν τον Σύλλογο. Παρέδωσες την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οικονομική κατάσταση χειρότερη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία οδηγήθηκε σε χρεοκοπία, και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία καταδικάστηκε σε πολυετή παρακμή. Αυτό θα ήταν το μέλλον του Ολυμπιακού, αν δεν πλήρωνα (και ακόμα πληρώνω) τα χρέη σου…Δεν κρύβομαι. Το Πόθεν Εσχες μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο και έχω ελεγχθεί τα τελευταία χρόνια όσο κανένας άλλος. Είμαι πάντα μπροστά, πληρώνοντας σε προσωπικό επίπεδο τις μάχες, που έχω δώσει απέναντι σε αυτούς, που θέλουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Εσύ είσαι αυτός, που συμμαχείς παρασκηνιακά και συνεταιρίζεσαι με τους εχθρούς του Ολυμπιακού για να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου συμφέροντα. Σε χρησιμοποιεί ως σημαία του ο κάθε αντιολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων η δήλωση και κατέληγε ως εξής:

«Σωκράτη, είσαι αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα. Σε στήριξα στις προσωπικές και επιχειρηματικές σου αντιπαραθέσεις σεβόμενος την ιστορία και την προσφορά σου στον Ολυμπιακό. Αυτήν την ιστορία, όμως, εσύ δεν τη σεβάστηκες. Τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισες να συμμαχήσεις με τους εχθρούς του Ολυμπιακού μας. Σε καλώ ακόμα και τώρα να απαρνηθείς τους εχθρούς μας και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι μαζί μας για το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...