Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Ανατριχίλα! Ο Αγγελίδης είναι σχεδόν φυτό

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κατάθεση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όταν περιέγραψε στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών πώς άλλαξε για πάντα η ζωή της οικογένειάς τους μετά το τραγικό ατύχημα του παρουσιαστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, τα Χριστούγεννα του 2017, στο πλαίσιο της συζήτησης της αγωγής που έχει καταθέσει η οικογένεια διεκδικώντας 2.796.000 ευρώ.

«Ο σύζυγός μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία, που σημαίνει ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον» εξήγησε η Εβελίνα Βαρσάμη, προσθέτοντας πως έως σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παραμένει σε κέντρο αποκατάστασης.

«Το κόστος είναι δωρεάν, χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε σίγουρα δαπάνη για νοσοκόμο, όταν επιστρέψει στο σπίτι. Εγώ, λόγω της κατάστασης, δεν μπορώ να δουλέψω» είπε η μάρτυρας, που στέκεται φύλακας άγγελος στο πλευρό του παρουσιαστή, ενώ εξήγησε πως με δεδομένη την κατάσταση της υγείας του και τον σκληρό αγώνα που έχουν μπροστά τους τα έξοδα της οικογένειας είναι και θα συνεχίσουν να είναι μεγάλα. «Έχουμε ένα αγοράκι οκτώ ετών και τα έξοδά του είναι περίπου 500 ευρώ τον μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού, επίσης» επισήμανε, εξηγώντας πως τα έσοδα της οικογένειας είναι ελάχιστα, καθώς λείπει πια ο μισθός του συζύγου της.

«Ο Κωνσταντίνος εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, το Blend, όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 ευρώ συν τα φιλοδωρήματα, που ήταν 300 ευρώ τον μήνα και σε γιορτές έφταναν συνολικά τα 2.500 ευρώ» είπε.

f2 30
Ζεστή αγκαλιά στον παρουσιαστή από τη σύζυγό του και τον γιόκα του

Στο δικαστήριο

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου υποστήριξε πως δεν ευθυνόταν για το τροχαίο. «Κινούμουν στην αριστερή λωρίδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου…» περιέγραψε φτάνοντας στα κρίσιμα δευτερόλεπτα του τραγικού τροχαίου.

«Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε 10 μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε πέντε έξι μέτρα παρακάτω» είπε και πρόσθεσε πως αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος τού είπε ότι δεν φταίει σε τίποτα.

Η πλευρά του οδηγού υποστήριξε ακόμη ότι ο παρουσιαστής δεν φορούσε κράνος και υπέδειξε, μέσω μάρτυρα, διαφορετικό σημείο πρόσκρουσης.

«Αρνούμαστε την αγωγή, γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του» ανάφερε η πληρεξούσια δικηγόρος του οδηγού. «Το ποσό που διεκδικεί η οικογένεια από τον οδηγό του λεωφορείου, τις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. και την ασφαλιστική εταιρία μπορεί να ακούγεται δυσθεώρητο, ωστόσο πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη τα έξοδα για τη νοσηλεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για τα επόμενα 40 χρόνια, καθώς και τη συντήρηση της συζύγου και του γιου τους…» επισήμανε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδη Αγης Τάτσης, εξηγώντας ότι τα περιθώρια σημαντικής βελτίωσης της υγείας του παρουσιαστή είναι μικρά.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη παραμονή Χριστουγέννων, την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε στο σπίτι με τη μηχανή του. Σύμφωνα με την έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας, φαίνεται πως το λεωφορείο «έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή, η οποία πήγαινε κανονικά στην πορεία της, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...