Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Αγοράκι δυόμισι ετών βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, παγιδευμένο μέσα σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο έγινε φέρετρο για ένα αγοράκι μόλις δυόμισι χρόνων, που εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία! Το άτυχο νήπιο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κλινική «Ταξιάρχαι» του Περιστερίου, αλλά ήταν ήδη νεκρό.

Από τη
Νάντια Αλεξίου

«Πήρα το παιδί νεκρό στα χέρια μου. Τα ματάκια του ήταν ανοιχτά και έτρεξα στην κλινική, μπας και το σώσω. Ηταν ήδη αργά, του έκανα μαλάξεις, του έβαλα αέρα στο στοματάκι του, τα έκανα όλα αυτά, αλλά δυστυχώς…» περιγράφει συντετριμμένος τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι τους στο Ιλιον ο σύντροφος της 35χρονης μητέρας του αγοριού Βασίλης Εξαρχόπουλος.

Οπως κατέθεσε η 35χρονη Ιωάννα, που είναι μητέρα και ενός βρέφους, ξύπνησε για να το ταΐσει, διαπίστωσε ότι το αγοράκι της έλειπε από δίπλα της και το βρήκε εγκλωβισμένο στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού.

«Ο μικρούλης έπεσε μαζί μας για ύπνο στους καναπέδες, στο σαλόνι. Προφανώς ξύπνησε, δεν ξέρω τι ώρα μπορεί να σηκώθηκε, είδε την κρυψώνα που ήταν ανοικτή και τη θεώρησε παιχνίδι. Από τον μηχανισμό, που είναι πολύ ψηλά όταν είναι σηκωμένος, κρέμεται ένα λουρί για να το τραβάς για να κλείσει. Προφανώς έπιασε το λουρί, ήθελε να βγει και βρήκε στήριγμα στο λουρί. Δεν μπορώ να ξέρω… Ετσι κατέβηκε όλο το στρώμα με τον μηχανισμό κάτω και σφράγισε» περιγράφει ο Βασίλης Εξαρχόπουλος.

Σπαρακτικές κραυγές

Μια γειτόνισσα περιέγραψε όσα άκουσε τα ξημερώματα από το διαμέρισμά της. «Ξεκίνησα 5 η ώρα να πάω για δουλειά και άκουσα τη μάνα να σπαράζει, να ουρλιάζει. Κατάλαβα ότι έγινε κάτι πάρα πολύ άσχημο. Δεν ήξερα ποιο κουδούνι να χτυπήσω. Ακουσα μόνο να λένε “το παιδί, με ακούς; Να προλάβουμε το παιδί”. Ακουσα αυτόν λίγο πιο ψύχραιμο, αλλά και αυτός με σπασμένη φωνή έλεγε “ηρέμησε, με ακούς; Ηρέμησε”. Ακουγα ήχους σαν χτυπήματα και κατάλαβα ότι ο κύριος προσπαθούσε να συνεφέρει την κυρία ή η κυρία τον κύριο ή προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί».

«Γύρω στις 5.30 τσίριζε η μάνα και έλεγε “σήκω, σήκω να πάμε το παιδί στο νοσοκομείο”. Ισως ο σύζυγος ήταν λίγο συνειδητοποιημένος για το τι είχε συμβεί, ενώ η μάνα ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Πίστευε ότι ζούσε το παιδάκι, ενώ ο πατέρας είχε καταλάβει το κακό. Η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια εδώ και ήταν μία πολύ ήσυχη οικογένεια» περιγράφει άλλος γείτονας.

Σε κατάσταση πανικού το ζευγάρι μετέφερε το νήπιο στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι όπου, σύμφωνα με το νοσηλευτικό προσωπικό, η έντρομη μητέρα ούρλιαζε απελπισμένη «Σώστε το παιδί μου», με το άψυχο σώμα του στα χέρια. Το αγόρι έφερε μια μελανιά στο μέτωπο και εκτιμάται ότι έπεσε με το κεφάλι μέσα στον αποθηκευτικό χώρο, ενδεχομένως να έχασε και τις αισθήσεις του.

Ο Βασίλης Εξαρχόπουλος, που συζεί το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, περιγράφει ότι το αγοράκι είχε ανακαλύψει κατά τη διάρκεια γενικής καθαριότητας πως το κρεβάτι είναι διαιρούμενο και έχει μηχανισμό για αποθηκευτικό χώρο: «Ο μικρούλης ανακάλυψε την τρύπα όταν ο μηχανισμός ήταν σηκωμένος και έμπαινε μέσα για να παίξει, σαν κρυψώνα. Κατά τις 8 το βράδυ πέσαμε για ύπνο. Επειδή εγώ θα έφευγα πρωί, σήκωσα 50 πόντους τον μηχανισμό για να τον βρει η Ιωάννα το πρωί, γιατί έχει πρόβλημα στο χέρι και δεν μπορεί να τον σηκώσει μόνη της. Αρχισε να ψάχνει μέσα στο σπίτι το παιδί και δεν το έβρισκε πουθενά. Είδε τον μηχανισμό κλειστό και τον άνοιξε, γιατί θυμόταν ότι ήταν ανοικτός. Μόλις τον σήκωσε, είδε το μωρό μέσα με ανοικτά τα ματάκια του». Σε απόγνωση ο σύντροφος της μητέρας περιγράφει πώς προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στο αγοράκι δίνοντάς του το φιλί της ζωής και κάνοντας μαλάξεις, ενώ καταφέρεται εναντίον όσων καταλογίζουν στη σύντροφό του παραμέληση της εποπτείας των δύο παιδιών, επικαλούμενοι ανώνυμη αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων στις 4 Σεπτεμβρίου.

«Κάποιοι λένε ότι η μητέρα θα δικαστεί για δολοφονία του μικρού! Δεν έχει γίνει ακόμη η νεκροτομή και γράφουν τέτοιες αηδίες. Το παιδί ήταν στο όνομα του πρώην άντρα της Ιωάννας και περιμέναμε τις διαδικασίες για να μπορέσω να το πάρω εγώ, έχουμε κάνει DNA και περιμέναμε τη γραφειοκρατία. Περιμένουμε ένα τελευταίο δικαστήριο για να το έπαιρνα στο όνομά μου και να το βάπτιζα» τονίζει.

Πάντως, σε βάρος της μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου ερευνά την υπόθεση, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του νηπίου. Οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων στο διαμέρισμα του ζευγαριού εξετάζονται από την Εισαγγελία Ανηλίκων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...