Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Συγκλονίζει η χαροκαμένη μάνα του δυόμισι ετών αγοριού που ξεψύχησε μέσα σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του ηλικίας δυόμισι ετών αγοριού, το οποίο εγκλωβίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο ενός κρεβατιού τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Βάσει του πορίσματός τους, το άτυχο αγγελούδι «έχασε τη ζωή του σταδιακά» και ως αιτία θανάτου προσδιορίζεται η ασφυξία!

«Η αιτία θανάτου είναι μακροσκοπικά ευρήματα ασφυκτικού μηχανισμού θανάτου, δηλαδή ασφυξία. Βρέθηκε σε χώρο χωρίς οξυγόνο και έχασε τη ζωή του σταδιακά. Άρα είναι συμβατό με αυτό που έχει τεθεί υπόψη μας ως σκηνικό θανάτου του παιδιού» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Χριστίνα Τσάκωνα. Σύμφωνα με τους ίδιους, κάποια περιθανάτια σημάδια που εντοπίστηκαν στο μέτωπο και στα χέρια του αδικοχαμένου αγοριού εκτιμάται πως οφείλονται στις απεγνωσμένες προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόλις διαπίστωσε πως έκλεισε από πάνω του το καπάκι του κρεβατιού!

Η υπόθεση θανάτου του άτυχου νηπίου ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς σε βάρος των τραγικών γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, η οποία παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι ίδιοι, πάντως, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του δικαστικού λειτουργού.

Εν τω μεταξύ, ράγισε καρδιές ο σπαραγμός της τραγικής μητέρας, που περιέγραψε θρηνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το αγγελούδι της: «Είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει, λοιπόν, τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας, και ο μικρούλης πήγαινε και κρυβόταν και μου έκανε “κου-κου-τά, μαμά” και παίζαμε» είπε η 35χρονη Ιωάννα στον ΑΝΤ1, ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγος ο χώρος. Ίσα, δηλαδή, που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19.30, γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς. Και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του, γιατί ξυπνάω από τις 4 το πρωί λόγω του μωρού, για να το ταΐσω».

Σύμφωνα με την ίδια,10 11 φ3 ΜΠΑΟΥΛΟ ΦΟΝΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΕ 1 το αγοράκι ξύπνησε κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα χωρίς να το αντιληφθεί η μαμά του και πήγε να παίξει στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού: «Τράβηξε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα… Δεν τον πρόλαβα, 5 η ώρα τον είδα. Ατύχημα ήταν… Δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω!» κατέληξε η χαροκαμένη μητέρα.

Στην εκδοχή του ατυχήματος επέμεινε και ο σύντροφος της 35χρονης Βασίλης Εξαρχόπουλος, λέγοντας πως και οι δύο μαζί έκαναν μαλάξεις στο δυόμισι ετών αγοράκι, ενώ του έδωσαν και το φιλί της ζωής προτού το μεταφέρουν στην κλινική.

10 11 φ4 4971653

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...