Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

«Αλέξης Τάισον» για μια κυρία στα… μπουζούκια (video)

Τον χαρακτηρισμό του άντρα του πολλά βαρύ, που δεν διστάζει να λύσει τις διαφορές του με… ζόρικο τρόπο, δικαίωσε άλλη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, με βρισιές, μπουγελώματα και υψωμένες γροθιές σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας!

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κάποιος ότι η αδρεναλίνη του ευέξαπτου ποινικολόγου… χτυπάει κόκκινο κάθε φορά που βγαίνει για να διασκεδάσει στα μπουζούκια! Ποιος θα ξεχάσει τον άγριο καβγά που είχε προκαλέσει στο κέντρο διασκέδασης Αθηνών Αρένα τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε ορμήσει στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος διασκέδαζε σε άλλο τραπέζι με τη σπουδαία Μαρινέλλα, και τον είχε χτυπήσει πισώπλατα;

Έτσι, το περασμένο Σάββατο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, που καυχιέται σε κάθε ευκαιρία για τη λαϊκή καταγωγή του, βρέθηκε «πρώτο τραπέζι πίστα» με την παρέα του σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου με 2-1. Όμως η βραδιά εξελίχθηκε σε επεισοδιακή, όταν ο δικηγόρος πρωταγωνίστησε σε καβγά με άλλο θαμώνα, με τη σκηνή να καταγράφεται από τα βίντεο των κινητών που στράφηκαν προς το μέρος του.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όλα κυλούσαν ήρεμα ως τη στιγμή που ο τραγουδιστής του νυχτερινού κέντρου άρχισε να τραγουδά τον ύμνο της θεσσαλικής ομάδας. Τότε ένας θαμώνας του μαγαζιού πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις το τραπέζι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ και κάτι του είπε, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να εκραγεί και να τον… λούσει με το περιεχόμενο του ποτηριού που κρατούσε!

Τους όρμησε

Μάλιστα, το επεισόδιο αγρίεψε, καθώς ο ευέξαπτος ποινικολόγος σηκώθηκε από την καρέκλα του και ύψωσε τις γροθιές του, κάνοντας κίνηση να ορμήσει προς τον άλλον άνδρα, όμως το βίντεο κόβεται σε αυτό το σημείο και δεν καταγράφει τη συνέχεια.

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων ο Κούγιας, που ζήλεψε τη δόξα του…Μάικ Τάισον, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε επεισόδιο, όχι μόνο με τον άνδρα που διακρίνεται στο βίντεο, αλλά και με ακόμη έναν από το διπλανό τραπέζι.

Την αφορμή του καβγά ο κ. Κούγιας την αποδίδει στο ότι ο άνδρας ενόχλησε τη γυναίκα που συνόδευε, κάτι που δεν άφησε να περάσει στο «ντούκου». Πρόσθεσε δε ότι δεν γνώριζε τους δύο άνδρες.

Άλλωστε είναι γνωστή η κόντρα του με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ που επιθυμούν την αποχώρησή του από την ομάδα. Μάλιστα, σε αυτήν περιλαμβάνονται και εκατέρωθεν ανακοινώσεις με βαρείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και γι’ αυτό δεν αποκλείεται ο καβγάς να είχε και ποδοσφαιρικά κίνητρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...