Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

ΜΑΤ, πανό και παρατράγουδα

Η διαμαρτυρία 200 πρώην εργαζομένων των Metropolis, τα αστειάκια των δύο παρουσιαστών και το ταξίδι στο χθες.

Από τη μία λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και πάνω στη σκηνή του Acro Music Hall κι από την άλλη οι περίπου 200 πρώην εργαζόμενοι των Metropolis του Ανδρέα Κουρή, που διαμαρτύρονταν για τα δεδουλευμένα που δεν πήραν ποτέ κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Βραβεία Mad – Εurovision – Mad walk, με το αίμα των απολυμένων από τα Metropolis». Παρουσία ανδρών των ΜΑΤ, αλλά χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα, διεξήχθη χθες βράδυ ο ελληνικός τελικός της Eurovision.

Με το πρώτο ελληνικό τραγούδι που πήγε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό πριν από 40 χρόνια άρχισε η βραδιά. Η Δέσποινα Βανδή, φορώντας λευκό φόρεμα με διαφάνεια διά χειρός Mi-ro, τραγούδησε το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου», ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης θυμήθηκε τους Bang του Θάνου Καλλίρη ερμηνεύοντας το «Stop». Ακολούθησαν το «Autostop» και το «Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα», προτού κάνουν φινάλε με το νικητήριο τραγούδι της Ελενας Παπαρίζου «My number one».

Η εμπειρία τους από την περσινή διοργάνωση ήταν εμφανής, γι’ αυτό Γιώργος και Δέσποινα μίλησαν κυπριακά (απηύθυναν έκκληση για επιστροφή του ΡΙΚ και της Κύπρου στον διαγωνισμό), έκαναν και τα… αστειάκια τους, για παράδειγμα, εκείνο του ηθοποιού και σεναριογράφου για το μπλουζάκι που φορούσε συνεχώς η τραγουδίστρια στις οντισιόν του «The voice» κι επιτέλους το έβγαλε, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστο το λουκέτο της κρατικής τηλεόρασης. «Είμαστε οι τελευταίοι παρουσιαστές της ΕΡΤ και οι πρώτοι και τελευταίοι της ΔΤ» είπε ο Καπουτζίδης, για να συμπληρώσει η Βανδή «Πάρτε μας στον γάμο σας να σας πούμε και του χρόνου».

Το αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από την πρώτη φορά που πήρε μέρος η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό άνοιξε η Καλομοίρα που τραγούδησε το «My secret combination» σε διασκευή (και συμμετοχή) του Claydee με ρυθμό reggaeton. Η μαμά -πλέον- Καλομοίρα έκανε την εμφάνισή της με σούπερ σέξι μίνι χρυσό φόρεμα. Τη σκυτάλη πήραν οι πάντα νέοι Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τις Μέλιsses για ένα «Μάθημα σολφέζ». Με μαύρο δαντελένιο μπούστο που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά και μάξι φούστα εμφανίστηκε η Σοφία Βόσσου μαζί με την Demy για να ερμηνεύσουν την «Ανοιξη», ενώ η Καίτη Γαρμπή με πράσινο φόρεμα μαζί με τους Vegas ερμήνευσε το «Ελλάδα, χώρα του φωτός». Τέλος, η Ελπίδα και ηΤάμτα τραγούδησαν το «Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ».

Με το «Rise Up» πάει τελικά η Ελλάδα στη Eurovision

«Rise Up» θα πει φέτος η Ελλάδα στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision, αφού η κριτική επιτροπή με τους Ελπίδα, Δημήτρη Κοντόπουλο, Ρεγγίνα Κουρή, Θέμη Γεωργαντά και Αρετή Καλεσάκη κατά 50% και το τηλεοπτικό κοινό κατά το υπόλοιπο ποσοστό ψήφισαν τους Freaky Fortune Feat. RiskyKidd να μας εκπροσωπήσουν στον τελικό της Κοπεγχάγης.

Το dance κομμάτι τους με αρκετά ρετρό στοιχεία ήταν εκείνο που κέρδισε τους αντιπάλους του τόσο στη σκηνική παρουσία όσο και στην εκτέλεση, αφού οι υπόλοιποι τρεις αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα στην απόδοσή τους.

Ντυμένη με μακρύ λευκό φόρεμα και περιστοιχισμένη από βιολονίστριες η Κρυσταλλία τραγούδησε για μια «Πεταλούδα στην Αθήνα», δεν κατάφερε όμως να κερδίσει την εύνοια κριτικής επιτροπής και κοινού με τους αμφιλεγόμενους στίχους του τραγουδιού της.

Ο Κώστας Μαρτάκης με κοντομάνικο πουκάμισο, γιλέκο και φρεσκοκουρεμένος ερμήνευσε το «Κανένας δεν με σταματά» σε μουσική και στίχους του Ηλία Κόζα. Αν και θεωρήθηκε φαβορί, δεν κατάφερε για δεύτερη φορά να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, αφού και το 2008 είχε… κατατροπωθεί από την Καλομοίρα.

Η θερμοκρασία ανέβηκε όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Josephine με σούπερ σέξι μίνι φόρεμα που αποκάλυπτε τα δυνατά της σημεία και τραγούδησε -με αρκετά… φάλτσα όμως- το «Dancing night» του Mark F. Angelo.

Εμφάνιση-έκπληξη έκαναν οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, ενώ ο Στέλιος Λεγάκης και η Melina Mammas τραγούδησαν ένα… euromedley με τα «Die for you» των Antique, «Everything» της Αννας Βίσσης και «Shake it» του Σάκη Ρουβά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...