Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Περιγραφές-σοκ στη δίκη της φόνισσας του Κορωπίου

Το χρονικό του άσβεστου μίσους που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία της 35χρονης Θεοδώρας Πασπαλά μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της με θύτρια την 26χρονη ερωμένη του πρώην συζύγου της, μέσα στην αυλή του σπιτιού της στο Κορωπί τον Αύγουστο του 2016, ξετύλιξε η αδελφή του άτυχου θύματος, Έλλη Πασπαλά, στην κατάθεσή της στο Μικρό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Από την Ντέμη Ντάβαρη

«Άκουσα από το τηλέφωνο την αδελφή μου εκείνη την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές να φωνάζει “βοήθεια, παιδιά, τρέξτε στον μπαμπά σας” και τον ανιψιό μου να ουρλιάζει “μη σκοτώνεις τη μαμά μου”» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της μάρτυρος, η οποία έχει πλέον αναλάβει την επιμέλεια των δύο παιδιών μαζί με τον πατέρα της.

«Τα παιδιά είδαν την αδελφή μου κάτω και από πάνω της την κατηγορουμένη να τη μαχαιρώνει… Την παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει… Η κατηγορουμένη κρατούσε τόσο σφιχτά την αδελφή μου, που ο πρώην γαμπρός μου τη χαστούκισε για να φύγει!» συνέχισε η μάρτυρας και πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη τραυμάτισε και τον ανιψιό της με το ίδιο μαχαίρι.

f2 2
Ο πρώην σύζυγος της Θεοδώρας Πασπαλά οδηγείται στο δικαστήριο

Η άτυχη 35χρονη είχε ανακαλύψει τυχαία την παράλληλη ερωτική σχέση του συζύγου της και έκτοτε η 26χρονη «πέτρα του σκανδάλου» δεν έπαψε στιγμή να την ενοχλεί, όπως αποκάλυψε η μάρτυρας. «Ερχόταν με ταξί έξω από το σπίτι και έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα είτε τον πρώην γαμπρό μου είτε την αδελφή μου και μάλιστα, όταν δεν το σήκωναν, είχε φτάσει να παίρνει ακόμα και στο πατρικό μου» περιέγραψε τονίζοντας ότι μέσα σε μία ημέρα η αδελφή της είχε δεχθεί έως και 80 κλήσεις από την κατηγορούμενη!

«Της έλεγε “μην ενοχλείς τον Γιάννη, είναι δικός μου”, να μη βλέπει τα παιδιά του, και την απειλούσε διαρκώς ακόμα και για τη ζωή των παιδιών» είπε η μάρτυρας εξηγώντας ότι η αδελφή της τη φοβόταν και δεν άφηνε λεπτό μόνα τους τα παιδιά της.

Ακόμα και όταν το ζευγάρι χώρισε και ο 41χρονος εγκαταστάθηκε στο πατρικό της ως τότε ερωμένης του, με την οποία στη συνέχεια απέκτησε δύο παιδιά, το μίσος της 26χρονης για την πρώην σύζυγό του δεν καταλάγιασε.

«Μας παρακολουθούσε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Και έξω από το σπίτι ερχόταν και την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και την ενοχλούσε. Ήταν τέτοια η εμμονή της, ώστε έσπασε τις εικόνες που είχε ο πρώην γαμπρός μου στο μαγαζί, γιατί ήταν των αγίων που είχαν τα ονόματα των παιδιών!» κατέθεσε και περιέγραψε πώς η κατηγορουμένη είχε μαλλιοτραβηχτεί στο παρελθόν με την αδελφή της, ενώ είχε επιχειρήσει να κάψει ακόμα και το συνεργείο του 41χρονου, έχοντας μάλιστα μαζί και το ένα από τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

f8 nekri
Θεοδώρα Πασπαλά

Από την πλευρά του ο πατέρας της κατηγορουμένης υποστήριξε ότι το θύμα ήταν εκείνο που απειλούσε την κόρη του, προκαλώντας ωστόσο την εύλογη αμφιβολία της έδρας.

«Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου έκανε επεισόδια. Η εκλιπούσα είχε έρθει σπίτι μας και έκανε φασαρία. Η κόρη μου μού έλεγε ότι την απειλούσε συνέχεια» ανέφερε, ενώ υποστήριξε ότι τη μοιραία ημέρα η κατηγορούμενη «φοβήθηκε για το παιδάκι της που βρισκόταν στο αυτοκίνητο».

«Πιστεύω ότι άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται και μετά μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της θανούσας. Η κόρη μου κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό της πήρε για φόβητρο το μαχαίρι. Βγήκε εκτός εαυτού. Πρέπει να κυνηγήθηκαν και μέσα στον πανικό της έκανε αυτή την πράξη… Όταν βγαίνεις εκτός εαυτού, δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις» είπε.

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης η κατηγορουμένη παρέμεινε με το κεφάλι σκυφτό, χωρίς να αντιδρά σε όσα ακούστηκαν, ενώ αποδέχτηκε μέσω του συνηγόρου της την κατηγορία, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Ιανουαρίου.

f7

«Μέσα στη φυλακή είδα τον Θεό» είχε εξομολογηθεί στην «Espresso» η 26χρονη killer

Σε συνέντευξή της στην «Espresso» λίγο πριν από την έναρξη του πρωτόδικου δικαστηρίου που την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη συν έναν χρόνο για το στυγερό έγκλημά της, η νεαρή κατηγορούμενη είχε δηλώσει μετανιωμένη για την πράξη της.

«Μέσα στη φυλακή άνοιξαν τα μάτια μου και είδα τον Θεό! Συνειδητοποίησα τη βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξα. Με βοήθησε σε αυτό και ο ιερωμένος των φυλακών, στον οποίο πηγαίνω ανελλιπώς και εκκλησιάζομαι μαζί με τα παιδιά μου» είχε πει η 26χρονη.

«Προσπαθώ να καθαρίσω τη συνείδησή μου, που με βασανίζει μέρα νύχτα. Ζητώ συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που πλήγωσα, κυρίως από τα παιδιά της Θεοδώρας και τα δικά μου» είχε προσθέσει, ενώ είχε αρνηθεί πως είχε προσχεδιάσει την άγρια δολοφονία. «Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά το πολύ! Δεν ήταν μια στυγνή και προμελετημένη δολοφονία, αλλά είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός μεταξύ μας. Εκείνη τη στιγμή θόλωσαν το μυαλό και η λογική μου, και θυμήθηκα το μικρό μαχαίρι που είχα αγοράσει και ήταν μέσα στη σακούλα με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Το πήρα και άρχισα να καταφέρνω τυφλά χτυπήματα στη Θεοδώρα… Όταν έφυγα από το σπίτι, ήταν όρθια και φώναζε στα παιδιά της: “Τηλεφωνήστε στον μπαμπά!”» είχε πει.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...