Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Όλα όσα είπε η Νικολούλη για τον φόνο του Κωστή Πολύζου

Με τη μαραθώνια κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας η δίκη του σατανικού ζευγαριού της Κοζάνης, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου το 2011.

Aπό τη Μαρία Μεϊμάρη

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία με τη δημοσιογραφική έρευνά της οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη της 52χρονης μητέρας του άτυχου νεαρού, Δέσποινας Κουτσέγκου, και του 45χρονου πατριού του, Χρήστου Ντίου, ανέλυε επί τρεις ώρες τις σκοτεινές πτυχές του πρωτοφανούς εγκλήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη!

Όταν κλήθηκε να περιγράψει την 52χρονη «Μήδεια», η Αγγελική Νικολούλη απάντησε πως της έδωσε την εικόνα μιας μητέρας χωρίς συγκίνηση, που δεν πονάει για το παιδί της! Όπως είπε χαρακτηριστικά, ειδικός που μελέτησε τόσο τις εκκλήσεις για βοήθεια που έκανε η κατηγορούμενη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο τούνελ», το διάστημα που ο γιος της θεωρούνταν ακόμη αγνοούμενος, όσο και τη συνολική συμπεριφορά της, εντόπισε σε αυτήν μια προσποίηση.

0418 AGELIKI NIKOLOYLI ZOZO SAPOYNTZAKI 1512018
Αγγελική Νικολούλη

Στην πορεία, μάλιστα, η 52χρονη άρχισε να δείχνει ένα περίεργο ενδιαφέρον αλλά και ανησυχία για το τι είχαν καταθέσει οι μάρτυρες στην Αστυνομία.

Αναφερόμενη στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδικοχαμένου 23χρονου, η δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η οικογένειά του δεν δήλωσε ποτέ στην Αστυνομία ότι το χωράφι της φρίκης, όπου τελικά βρέθηκε θαμμένος, ήταν ιδιοκτησίας του πατριού του!

Ευρήματα

Εντύπωση της προκάλεσε επίσης, όπως είπε, ότι ο κατηγορούμενος άνδρας δεν πρόσεξε τη συστάδα από κλαδιά δέντρων στο σημείο όπου έγινε ο πρόχειρος «τάφος» του προγόνου του, αν και είχαν περάσει επτά μήνες από την παραβίαση του κτήματός του, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν.

Η μάρτυρας έκανε ειδική αναφορά στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο φορτηγάκι του 45χρονου πατριού. Όπως είχε αποκαλυφθεί, είχε πουληθεί σε μια μάντρα αυτοκινήτων, προτού ανακαλυφθεί το πτώμα του 23χρονου.

Έπειτα από πολυετή έρευνα της εκπομπής, είχε βρεθεί ο μετέπειτα ιδιοκτήτης του οχήματος και με τη βοήθεια του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου είχαν εντοπιστεί ίχνη αίματος στην καρότσα του, παρόλο που είχε υποστεί διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς!

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, σύμφωνα με το kozanilife.gr, η Αγγελική Νικολούλη ρωτήθηκε αν έχει διαμορφώσει γνώμη για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου 2011.

«Εγώ είμαι 100% σίγουρη ότι το παιδί δεν βγήκε από το σπίτι. Γύρισε από τον φίλο του Σπύρο και κάτι έγινε μέσα στο σπίτι του, αφού επέστρεψε. Μόνη της η μητέρα του Κωστή δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι, σίγουρα είχε βοήθεια. Το παιδί, όταν βρέθηκε το πτώμα του, φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά από την περιγραφή που μας έδωσε η μητέρα του κατά την εξαφάνιση» απάντησε η γνωστή δημοσιογράφος.

Η ταφή

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η Αγγελική Νικολούλη πρόσθεσε: «Η ταφή του θα μπορούσε να έχει γίνει άλλη στιγμή από τη μέρα της εξαφάνισης. Θα μπορούσε να έχει φυλαχτεί το πτώμα σε άλλο σημείο. Εγώ ανέλαβα αρχικά την υπόθεση εξαφάνισης του Κωστή και μετά βρήκα στοιχεία, τα κατέθεσα στην Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, είναι δουλειά της Αστυνομίας. Ξέρετε πολλούς παρουσιαστές που έρχονται στα δικαστήρια;»

Χθες, κατέθεσε και ο επιστήθιος φίλος του θύματος, Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος υποστήριξε πως δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Κωστής βγήκε το βράδυ της εξαφάνισής του, όπως είχαν δηλώσει οι γονείς του. Και αυτό γιατί εκείνο το βράδυ τού είχε προτείνει να βρεθούν και εκείνος είχε αρνηθεί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Απόστολος Λύτρας έκανε πολλές ερωτήσεις στην Αγγελική Νικολούλη, ενώ στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του ζευγαριού. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιανουαρίου 2020.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...