Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

«Λουκέτο» στο Nammos της Κουρσεβέλ

Τέλος εποχής σήμανε για το χλιδάτο Nammos στο χειμερινό θέρετρο Κουρσεβέλ, στην «καρδιά» των γαλλικών Άλπεων, καθώς οι συνιδιοκτήτες της ελληνικής επιχείρησης Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπραήμ δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου!

Η Κουρσεβέλ είναι ένα υπερπολυτελές winter resort των γαλλικών Άλπεων, που αποτελεί εδώ και χρόνια πόλο έλξης για πολλούς γαλαζοαίματους, επιχειρηματίες και jet-setters. Αν και οι Έλληνες «rich and famous» το ανακάλυψαν με μικρή καθυστέρηση, πλέον το «ψηφίζουν» ως έναν από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς.

Εκεί επέλεξαν να «χωθούν» επενδυτικά οι επιχειρηματίες Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπραήμ, οι οποίοι αποφάσισαν να «εισβάλουν» στο κορυφαίο χειμερινό θέρετρο, μεταφέροντας το κερδοφόρο brand από τη «χρυσή» άμμο της Ψαρούς σε υψόμετρο 1.850 μέτρων.

Το Nammos στην Κουρσεβέλ λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία επί τρεις συνεχείς σεζόν, κάνοντας τζίρους που «ζαλίζουν». Είναι ενδεικτικό ότι τις καλές μέρες, που το υπερπολυτελές εστιατόριο έσφυζε από Ρώσους και Άραβες πελάτες, ο τζίρος έφτανε και ξεπερνούσε τα 100.000 ευρώ! Το φρέσκο ψάρι έφτανε αεροπορικώς από την Ελλάδα και μεταφερόταν οδικώς στο βουνό από το αεροδρόμιο της Λιόν για να καταλήξει στις υπαίθριες σχάρες του Nammos.

Στη συνέχεια πωλούνταν προς 160 ευρώ το κιλό, ενώ, σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να το συνοδέψει με χωριάτικη σαλάτα, θα έπρεπε να πληρώσει επιπλέον 27 ευρώ, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης!

4 5 φ2 ζαννης 1
Ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ

Στην ιστορία έχουν μείνει τα πάρτι του με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων, όπως το περίφημο event με τον Αντώνη Ρέμο, στο οποίο έδωσαν το «παρών» 300 VIP συμπατριώτες μας που έφτασαν εν μέσω χιονοθύελλας μέσα σε άμαξες και έλκηθρα, τα οποία έσερναν χάσκι, και πλήρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να απολαύσουν τα διάσημα πιάτα του Nammos και σαμπάνιες Cristal!

Φέτος, όμως, η ελληνική επιχείρηση δεν θα λειτουργήσει, εξαιτίας οικονομικών διαφωνιών μεταξύ των συνιδιοκτητών της και του ιδιοκτήτη του ακινήτου. Ο Ζαννής Φραντζέσκος, σύμφωνα με το protothema.gr, μάζεψε σκι, μπότες και μπατόν, και τα έστειλε μαζί με τον εξοπλισμό του επιστήθιου φίλου του, Αποστόλη, με μεταφορική στο σπίτι του στο Μονακό.

Ο συνεταίρος του, πάλι, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις παραξενιές του Κορσικανού ιδιοκτήτη του σαλέ, όπου στεγαζόταν η επιχείρηση, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου στήνει το Nammos Dubai στην παραλία του «Four Seasons»!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που οι τζίροι του εστιατορίου χτυπούσαν «ταβάνι», η συνεργασία των δύο Ελλήνων επιχειρηματιών με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου περνούσε από 40 κύματα, καθιστώντας αναπόφευκτο το λουκέτο. Πάντως, ο ιδιοκτήτης του σαλέ θα το ανοίξει και φέτος, με διαφορετική επωνυμία, καθώς είναι πεπεισμένος ότι οι θαμώνες της Κουρσεβέλ δεν θα προσέξουν πως από την ταμπέλα της εισόδου θα λείπει η επωνυμία «Nammos».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...