Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Η Εβελίνα Παπούλια μαγεμένη από τη φύση – Οι πόζες με μπικίνι...

Η Εβελίνα Παπούλια συνεχίζει τις διακοπές της καθώς έχει...

Βουτιές λίγο πριν το μαιευτήριο

Έβαλε το μαγιό της με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να έχει μεγαλώσει αρκετά και έκανε τις βουτιές της.

Στον «αέρα» η συνεργασία της Σμαράγδας Καρύδη με την ΕΡΤ

Την ώρα που η Μπέττυ Μαγγίρα συζητά με το...

«Big Brother»: Βγήκαν να διασκεδάσουν μετά τον «εγκλεισμό»

Μετά τον τρίμηνο «εγκλεισμό» τους το έριξαν έξω και διασκέδασαν με την τύχη τους οι φιναλίστ του «Big Brother»!

Ιδού ο «χασάπης» των Πετραλώνων

Με βλέμμα απλανές και τα μακριά καστανά μαλλιά του να καλύπτουν το πρόσωπό του, χωρίς να δείχνει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, ο 21χρονος Αλέξανδρος, καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 52χρονου νονού του, πέρασε χωρίς δικηγόρο την πόρτα της εισαγγελίας αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, και τον παρέπεμψε στον 12ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφείο του εισαγγελικού λειτουργού ο 21χρονος φέρεται ότι αποκάλυψε το σημείο στο οποίο είχε κρύψει τον μπαλτά που χρησιμοποίησε για τη δολοφονία του νονού του. Ο μπαλτάς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο πατάρι του διαμερίσματος όπου διέμεναν, στα Πετράλωνα.

Μοιραία πλήγματα

Ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 52χρονο γιατί είχε βίαιη συμπεριφορά και ήταν απότομος με τη μητέρα του.

Φέρεται ότι υποστήριξε πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία και τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ ο νονός του κοιμόταν, του κατάφερε μοιραία πλήγματα, ενώ στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του και το απέρριψε σε κάδους, «για να μην το βρείτε ποτέ», όπως είπε.

Από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί ο 21χρονος στη 1.44′ τα ξημερώματα της Παρασκευής να πετάει σε κάδο απορριμμάτων σακούλα, χωρίς ωστόσο να είναι ευδιάκριτο το περιεχόμενο. Στην κατάθεσή της και η μητέρα του 21χρονου, η οποία νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του «Γεώργιος Γεννηματάς», φέρεται ότι αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του καφενείου της γειτονιάς, στον οποίο είχε πει: «Ο Γιώργος έχει πάθει κακό, ο Αλέξανδρος τον κομμάτιασε».

Το πτώμα ή μέλη του αγνοούμενου θύματος δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες στους κάδους απορριμμάτων και στη χωματερή των Ανω Λιοσίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img