Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Νύχτα τρόμου για μεγαλοεργολάβο

Τον περίμεναν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τέσσερις οπλισμένοι κουκουλοφόροι.

Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη βρέθηκε στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο γνωστός επιχειρηματίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ Στέργιος Γαντζούλας, στα χέρια μελών της σπείρας που έχει εισβάλει κατά καιρούς σε πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες περιοχές των βορείων προαστίων. Οταν επέστρεψε στη μονοκατοικία του στην Κηφισιά και άνοιξε την πόρτα, βρήκε να τον περιμένουν μέσα τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια!


Οι άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει μια μπαλκονόπορτα στο σπίτι της οδού Ισμήνης και είχαν αρχίσει να κάνουν άνω κάτω όλα τα δωμάτια συγκεντρώνοντας ό,τι πολύτιμο υπήρχε, όταν άκουσαν τον 63χρονο πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της τεχνικής εταιρίας ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Τότε κρύφτηκαν σε επίκαιρα σημεία της ισόγειας κατοικίας και καραδοκούσαν μέσα στο σκοτάδι. Μόλις τον είδαν να μπαίνει μέσα, του επιτέθηκαν αιφνιδιάζοντάς τον.


Παρά τον τρόμο που ένιωσε, ο Στέργιος Γαντζούλας προσπάθησε να προβάλει αντίσταση, αλλά οι εισβολείς άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί προκαλώντας του ελαφρά τραύματα. Οταν κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν, δύο από αυτούς τον κράτησαν ακίνητο, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να ερευνούν το σπίτι, από το οποίο τελικά άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δεκάδες πανάκριβα κοσμήματα, πλήθος από τιμαλφή σημαντικής αξίας και μία τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων.


Και τις τσέπες


Οι τέσσερις κουκουλοφόροι άδειασαν ακόμη και τις τσέπες του επιχειρηματία και πήραν τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του μάρκας AUDI. Οταν ήταν έτοιμοι να φύγουν, φόρτωσαν σε αυτό τα κλοπιμαία και εξαφανίστηκαν. Ο 63χρονος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση. Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την κατοικία του θύματος, σε ένα σημείο όπου προφανώς οι ληστές είχαν αφήσει άλλο όχημα, στο οποίο μετέφεραν τη λεία τους και διέφυγαν με αυτό.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την εισβολή πήραν κατάθεση από το θύμα της ληστρικής επίθεσης και κάλεσαν συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έκαναν εξονυχιστική έρευνα για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό τόσο στο σπίτι του 63χρονου όσο και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ληστειών, πρόκειται για μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης που τους τελευταίους μήνες έχει διαπράξει πλήθος διαρρήξεων στις βόρειες περιοχές της Αττικής και σε πολλές περιπτώσεις κακοποίησαν τα θύματά τους, ακόμη και τις γυναίκες.


Στο πλευρό του «Τίγρη» της Ένωσης


Στενός προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο 63χρονος Στέργιος Γαντζούλας και τάχθηκε αμέσως στο πλευρό του «Τίγρη» όταν εκείνος ξεκίνησε την αναγέννηση της ΑΕΚ. Μάλιστα η συμμετοχή του στη διοικούσα επιτροπή δεν είναι η πρώτη, καθώς ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της τεχνικής εταιρίας ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ είχε συμμετάσχει και στην εκπόνηση του πρώτου σχεδίου για την κατασκευή του γηπέδου «Αγια-Σοφιά», το 2005. Ο γιος του Βασίλης Γαντζούλας είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Κηφισιάς που αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο της Football League 2 με την ΑΕΚ και μάλιστα είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από αυτήν!


Η κατασκευαστική εταιρία ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ ιδρύθηκε το 1988 στα Τρίκαλα από τους αδελφούς Αθανάσιο (πέθανε το 2012) και Στέργιο Γαντζούλα, γιους πολυμελούς οικογένειας βοσκών από το Γαρδίκι Τρικάλων. Το 1995 μετέφερε την έδρα της στην Αττική και με κύριο πελάτη τη ΔΕΗ ξεκίνησε συνεργασίες και με άλλους φορείς του Δημοσίου (ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΗΛΠΑΠ, ΔΕΠΑ), ενώ επέκτεινε τις δραστηριότητές της στα έργα οδοποιίας και στις οικοδομικές δραστηριότητες.


Τον Ιούλιο του 2009 η νεότερη εταιρία ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ με έδρα την Ανθούσα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία του Ομίλου Γαντζούλα και έχει το ίδιο διοικητικό συμβούλιο, απορρόφησε τον κατασκευαστικό κλάδο της μητρικής και απέκτησε εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης αναλαμβάνοντας μεγαλύτερα κομμάτια από την πίτα των δημόσιων έργων ιδιαίτερης τεχνογνωσίας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...