Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το… έπος του «Voice» και οι ψίθυροι στις ροτόντες

Η εννιάωρη συνέντευξη και οι αποκαλύψεις των τεσσάρων coaches για τα live που έρχονται.


Αυτή δεν ήταν συνέντευξη Τύπου, αλλά ο «Μπεν Χουρ», αφού κράτησε από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ! Πάνω από ογδόντα δημοσιογράφοι όλων των μέσων βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο «Hilton» για να μιλήσουν με τους συντελεστές του «Voice» στο πρώτο τηλεοπτικό «Press Junket».


Πρόκειται για τη διαδικασία που διοργανώνεται στο εξωτερικό, ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να λύνουν όλες τις απορίες τους σε συζητήσεις όχι μόνο κατά τη διάρκεια της γενικής συνέντευξης στο πάνελ, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με κάθε συντελεστή ξεχωριστά. Για τον λόγο αυτόν είχαν ετοιμαστεί δέκα διαφορετικές αίθουσες, όπου ο Γιώργος Λιάγκας, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης, αλλά και οι Γιάννης Λάτσιος και Θέμης Γεωργαντάς μίλησαν με τους δημοσιογράφους και τα είπαν όλα!


Μέσα σε είκοσι λεπτά (από τις 2.00 το μεσημέρι και μετά) δέκα εκπρόσωποι από διαφορετικά έντυπα έθεσαν με χρονομετρική ακρίβεια τις ερωτήσεις τους στη διαδικασία των «Round tables», στην οποία απαγορεύονταν η ηχογράφηση και η φωτογράφιση. Σε κάθε αίθουσα είχαν στηθεί τραπέζια ροτόντες, στις οποίες οι coaches, ο παρουσιαστής, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και ο υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του backstage εναλλάσσονταν, ώστε να μιλήσουν με όλους τους δημοσιογράφους που είχαν καθίσει στα τραπέζια.


Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών σταθμών είχαν προηγηθεί εκείνων των εντύπων (έκαναν τις συνεντεύξεις τους στις 11.30 το πρωί), όμως το κάθε κανάλι είχε τη δυνατότητα να μιλήσει ξεχωριστά με τον κάθε συντελεστή του μεγάλου μουσικού talent show. Μάλιστα για τον Alpha το μικρόφωνο έπιασε η Ελένη Τσολάκη, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο νέο πρωινό μαγκαζίνο.


Των «Round tables» πάντως προηγήθηκε γενική συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι συντελεστές κάθισαν στο πάνελ και έκαναν εισαγωγική κουβέντα για όσα… juicy θα ακολουθούσαν.


H 16χρονη Αρετή Κοσμίδου έχει φύλακα-άγγελο


Οταν εμφανίστηκε στις «Blind Auditions» ντυμένη απλά και τραγουδώντας το «Let her go» του Passenger, έκανε τον Μιχάλη Κουϊνέλη (τον οποίο και επέλεξε) να γυρίσει στις πρώτες νότες του κομματιού, ενώ ακολούθησε η Δέσποινα Βανδή δευτερόλεπτα μετά. Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου από την Αλεξανδρούπολη ξεχώρισε από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της και κατάφερε να περάσει στα live του show, αφού ο coach της της έδωσε το εισιτήριο για να συνεχίσει, όμως το κοινό θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει για την πορεία της. Ακόμη και καριέρα στο εξωτερικό θα μπορούσε να κάνει, σύμφωνα με τη Δέσποινα, το νεαρό κορίτσι, αφού η χροιά της την καθιστά ξεχωριστή.


Ο Μιχάλης, που κατάγεται επίσης από την Αλεξανδρούπολη, αποκάλυψε πως πήγε στο σπίτι των γονιών της Αρετής και τους είπε πως θα είναι κοντά της και θα την προσέχει, θα είναι ο φύλακας-άγγελός της. Μάλιστα τόνισε πως θα της γράψει τραγούδια ως παραγωγός, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η Βανδή επισήμαναν πως λόγω του νεαρού της ηλικίας της θα πρέπει να προσέξει τη μεταφώνησή της με τα χρόνια. Οπως και να ‘χει, η Αρετή έχει πια τους δικούς της φαν, που αναμένεται να τη στηρίξουν στα «ζωντανά» του «Voice».


Η νεαρή μαθήτρια της Β’ λυκείου έχει κάνει δύο χρόνια κλασική κιθάρα και την τελευταία τριετία παρακολουθεί μαθήματα ακουστικής. Δεν έχει επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι και η μόνη της επαφή με το κοινό ήταν σε σχολικές συναυλίες. Ονειρό της είναι να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και θεώρησε τη συμμετοχή της στο «Voice» το μέσο για να κάνει το πρώτο βήμα.


Εξομολογήσεις της Βανδή για Ντέμη και το άγχος του Αντώνη


Η «Espresso» βρέθηκε στη δεύτερη αίθουσα των «Round tables» και η πρώτη που κάθισε απέναντι μας ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία μας εξομολογήθηκε ότι τα παιδιά της, η Μελίνα κι ο Γιώργος, προσπαθούν να δουν το «Voice», όμως στα μισά της εκπομπής κοιμούνται. Ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης πάντως είναι πιστός τηλεθεατής και μάλιστα της κάνει και κριτική.


Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει σκοπό να γίνει παρουσιάστρια («το έκανα δύο φορές με τη Γιουροβίζιον και τέλος» μας είπε), ενώ εξομολογήθηκε πως είχε ζητήσει από τον Γιάννη Λάτσιο μια θέση στην κριτική επιτροπή, στην περίπτωση που το show ερχόταν και στην Ελλάδα. Επισήμανε πως κι εκείνη θα έπαιρνε μέρος στο show, αν ήταν 20 χρόνων, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη επιλέξει τέσσερα από τα παιδιά που συμμετέχουν για να δουλέψουν μαζί της στις καλοκαιρινές της συναυλίες.


Ομως και ο Αντώνης Ρέμος έχει κάνει τις επιλογές του, αφού κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν εξασφαλίσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Οπως είπε μάλιστα, του τηλεφωνούν ακόμη και επιχειρηματίες που του ζητούν να τους φέρει σε επαφή με συμμετέχοντες που είτε συνεχίζουν είτε έχουν φύγει από το παιχνίδι. Οσο για την εμπλοκή του με την τηλεόραση, ήταν κάτι που έγινε επειδή του άρεσε το project, ενώ δήλωσε πως δεν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης. «Μου φτάνει το άγχος με τις πωλήσεις των δίσκων, θα μπλέξω και με τις θεαματικότητες;» είπε χαρακτηριστικά.


Ο Μιχάλης Κουϊνέλης με τη συμμετοχή του στο show άρχισε να έχει και τα… τυχερά του. Οπως μας εξομολογήθηκε, «μια 80χρονη κυρία μού είπε: “Ελα, αγόρι μου, να κάτσεις στο τραπέζι μου” σε μια ταβέρνα στην Αλεξανδρούπολη», την πόλη του δηλαδή, όπου δεν ήταν -παραδόξως- και τόσος γνωστός.


Οταν ο Γιάννης Λάτσιος τηλεφώνησε στη Μελίνα Ασλανίδου και της έκανε την πρόταση να είναι μία εκ των coaches, εκείνη -βρισκόταν στην Καστοριά- νόμιζε πως της έκαναν πλάκα! Με έκπληξή της πάντως η τραγουδίστρια αναγνώρισε μέσα στους δημοσιογράφους μια κοπέλα που παλιά δούλευε στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς της και μάλιστα θέλησε να μάθει τα νέα της!


Selfie πόζες και ο Λιάγκας αυθόρμητος


Θα έλεγε «ναι» στην ενδεχόμενη συμμετοχή του γιου του Γιάννη (είναι 3,5 ετών και παίζει πιάνο), αν εκείνος αποφάσιζε στο μέλλον να πάρει μέρος στο «Voice». Ο Γιώργος Λιάγκας μας αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε για τη θέση του παρουσιαστή του show, ενώ τόνισε πως στα live θα είναι αυθόρμητος κι ας τον κριτικάρει η σύζυγός του Φαίη Σκορδά.


Ο Θέμης Γεωργαντάς, που έβγαλε και την απαραίτητη selfie φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή, καμάρωνε δείχνοντας στους δημοσιογράφους φωτογραφίες του Λάμπρου, του ενός έτους σκύλου του, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν έχει ξεχωρίσει κάποιοι ιδιαίτερο «αστέρι» βεληνεκούς Σάκη Ρουβά και Αννας Βίσση, ωστόσο κάθε ερμηνευτής είναι μοναδικός.


Πήρε «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν


Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει μέχρι τώρα το talent show ήταν η αφορμή τον ΑΝΤ1 να πει το «ναι» και σε δεύτερη σεζόν. Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος, το «Voice» έρχεται και τη σεζόν 2014-2015, αφού το 60% της τηλεθέασης αποκάλυψε άλλο ένα «μεγάλο όπλο» για το κανάλι. Οπως επισημάνθηκε επίσης, ο μέσος όρος σε κάθε προβολή επεισοδίου δεν έχει πέσει κάτω από το 40% φέρνοντας χαμόγελα στα γραφεία της παραγωγής.


Τα live της εκπομπής αρχίζουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου και θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.15. Πρόκειται για έξι «ζωντανές» εκπομπές που θα διαρκούν τρεισήμισι ώρες. Οσοι παίκτες κατορθώσουν να περάσουν σε αυτή τη φάση (με την ολοκλήρωση των «Μονομαχιών») θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το όνειρο της πρωτιάς. Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για τις 9 Μαΐου.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...