Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αλβανός κακοποιούσε τη 19χρονη κόρη της συντρόφου του μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Ρόδο

Την απουσία της συντρόφου του στη δουλειά της ως αργά τη νύχτα φέρεται ότι εκμεταλλευόταν ο 32χρονος Αλβανός φίλος της για να βιάζει τη 19χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι όπου η γυναίκα τον φιλοξενούσε για λίγο καιρό στη Ρόδο!

Η κοπέλα από τη Λάρισα, που οι γονείς της έχουν χωρίσει, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 32χρονος σύντροφος της μητέρας της ασέλγησε σε βάρος της στις αρχές Δεκεμβρίου παρά τις αντιρρήσεις της, ωστόσο εκείνη δεν το είπε στη μητέρα της γιατί ντρεπόταν και πίστευε ότι μπορούσε να το ξεπεράσει. Όμως, τέσσερις μέρες μετά ο Αλβανός τη βίασε και πάλι και μάλιστα δύο φορές.

Όμως, ούτε τότε η 19χρονη αποφάσισε να αποκαλύψει την κόλαση που ζούσε, κάνοντας υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει ο 32χρονος. Όταν, τελικά, ο νεαρός αναχώρησε στα τέλη Δεκεμβρίου, νόμιζε ότι δεν θα τον έβλεπε ξανά, αλλά έκανε λάθος! Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», στις 15 Ιανουαρίου επέστρεψε στο σπίτι των δύο γυναικών και τη βίασε ξανά!

Ευτυχώς, ένας φίλος της 19χρονης στον οποίον είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα ενημέρωσε με μήνυμα τη μητέρα της και από τότε εκείνη δεν δέχτηκε ξανά στο σπίτι τον Αλβανό.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η κοπέλα τηλεφώνησε στο κέντρο Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας ότι έξω από το διαμέρισμά της βρισκόταν ένας άντρας. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή, όμως συνελήφθη στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας όπου είχε καταφύγει και προσήχθη στην Ασφάλεια Ρόδου.

Ήταν ο 32χρονος, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό υποστηρίζοντας ότι πράγματι έχουν έρθει σε εξώγαμη συνουσία, αλλά με την πλήρη συναίνεση της 19χρονης. Ωστόσο, η εισαγγελέας υπηρεσίας τού άσκησε διώξεις για εξακολουθητικό βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου.

Στη δικαστική λειτουργό κατέθεσε η μητέρα της 19χρονης, η οποία είπε ότι πληροφορήθηκε για το συμβάν από τον φίλο της κόρης της μέσω μηνύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε πως η ίδια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση για να καταθέσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...