Κι άλλος «Νικόλας» στα δίχτυα σέχτας;

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη από το Ααλμποργκ, καθώς, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι Αρχές της Δανίας ερευνούν παράλληλα την υπόθεση εξαφάνισης ακόμα ενός νεαρού, από τη Λιθουανία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενάμιση μήνα μετά του Έλληνα!

Από τον Γιάννη Κωτσαλά

Ο Νικόλας Θεοδωρίδης εξαφανίστηκε στις 26 Νοεμβρίου με τελευταίο στίγμα του στο Ααλμποργκ. Δεν είναι όμως η μοναδική εξαφάνιση που απασχολεί τις δανικές Αρχές, οι οποίες ερευνούν και την εξαφάνιση του 25χρονου Λιθουανού Karolis Grazulis, που ζούσε στο Norresundby του Ααλμποργκ και τα ίχνη του «έσβησαν» στις 9 Ιανουαρίου!

Η έρευνα τόσο των αστυνομικών Αρχών της Δανίας όσο και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, που έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας του Νικόλα να τον εντοπίσει, εστιάζεται στα κοινά σημεία που ενδεχομένως έχουν οι δύο υποθέσεις. «Θα πάω εσπευσμένα για δεύτερη φορά στη Δανία με τους συνεργάτες μου για να εξετάσουμε τι κοινό έχουν οι δύο εξαφανίσεις. Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι ο Λιθουανός ζούσε μόνιμα εκεί και ξαφνικά άνοιξε η γη και τον κατάπιε!» δήλωσε στην «Espresso» ο έμπειρος ερευνητής.

Ο 25χρονος Karolis (τον φωνάζουν Carlos) ήρθε τελευταία φορά σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός του στις 8 Ιανουαρίου και έκτοτε… το απόλυτο σκοτάδι. Το μόνο στοιχείο που έχει για τον υψηλόσωμο ξανθό και γαλανομάτη νεαρό η Αστυνομία της βόρειας Γιουτλάνδης που τον αναζητεί είναι το ποδήλατο που εγκατέλειψε στο σπίτι του. Κοινό στοιχείο επίσης είναι ότι και οι δύο νεαροί την προηγουμένη της εξαφάνισής τους επικοινώνησαν με τους γονείς τους, χωρίς να δείξουν ότι κάτι σχεδιάζουν ή τους απασχολεί…

Κοινόβια

Άραγε, ο Λιθουανός ακολούθησε ένα σκοτεινό μονοπάτι, όπως ίσως είχε κάνει πριν από ενάμιση μήνα ο Νικόλας; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση για την ώρα, όμως δεν μπορεί παρά να προβληματίζουν οι δύο εξαφανίσεις σε μια πόλη με σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα. Έτσι, ώσπου να προκύψουν στοιχεία από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Νικόλα, μοιραία η έρευνα θα στραφεί εκ νέου στα αμέτρητα κοινόβια και στις παραθρησκευτικές οργανώσεις που λειτουργούν στη Δανία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ