Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η ατάκα του Καρκά στον ταξιτζή που φέρεται ότι βίασε προκάλεσε ένταση στη δίκη

Θύμα και όχι θύτης δήλωσε πως είναι ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, υποστηρίζοντας στη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας πως όχι μόνο δεν βίασε τον 25χρονο οδηγό ταξί τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου 2018, αλλά και ότι το φερόμενο ως θύμα «έστησε» το συγκεκριμένο σενάριο επειδή φοβήθηκε λόγω παλιότερης εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών.

  • Από την
    Ντέμη Ντάβαρη

«Αυτός για το οποίο κατηγορούμαι δεν είμαι εγώ! Δεν βρέθηκε ίχνος DNA μου πάνω του!» τόνισε στην απολογία του ο 29χρονος ηθοποιός, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα κίνητρα του ταξιτζή. «Οταν ένας άνθρωπος έχει περάσει από ανακριτή για υπόθεση ναρκωτικών και φτάνει σε ένα νοσοκομείο με έναν που έχει πάνω του ναρκωτικά και είναι τέζα, γι’ αυτό φώναζε, φοβόταν μήπως πάει φυλακή» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ πιστεύω ότι αυτοτραυματίστηκε για να εξυπηρετήσει το σενάριο της ρίψης ουσιών και υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εξαιτίας των προηγούμενων υποθέσεών του με τα ναρκωτικά. Γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί. Εξετάστηκε 20 ώρες μετά, δεν θα επωμιστώ εγώ ό,τι κάνει εκείνος».

Στο αλσύλλιο

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι την επίμαχη νύχτα, μετά τη σύντομη περιπλάνησή τους στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, στο οποίο πήγαν «όπως πάνε δυο φίλοι σε παράδρομο στη Συγγρού να κάνουν πλάκα για δέκα λεπτά», ο ίδιος κατέρρευσε στο κάθισμα του αυτοκινήτου «από τη χρήση, την κόπωση και την αφαγία».

«Μέχρι που αποκοιμήθηκα εγώ, χαζολογούσαμε, δεν είχε γίνει τίποτα. Αυτός δεν αποκοιμήθηκε πουθενά! Τα GPS το δείχνουν! Στα 16 λεπτά που σταματήσαμε ήταν σε σημείο εμφανές, όπου κανείς δεν μπορούσε να πάθει κανένα κακό» τόνισε. «Δεν παραδέχεται ότι ήρθε βόλτα μαζί μου στο πάρκο προκειμένου να αποκρύψει οποιαδήποτε συμπεριφορά δική του που ίσως υποκρύπτει ομόφυλο ερωτισμό» συνέχισε ο ηθοποιός και εξήγησε πως ο ίδιος ανέκτησε τις αισθήσεις όταν πια ο οδηγός τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

«Ανοίγω τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα πού είμαι. Οταν είδα γιατρό, κατάλαβα ότι θα πρέπει να αποκοιμήθηκα στο ταξί. Ντράπηκα…» είπε, εξηγώντας πως αρνήθηκε να εξεταστεί γιατί στο παρελθόν είχε πέσει σε τοξικό κώμα και δεν ήθελε να ενημερωθεί η οικογένειά του. Αναφερόμενος στην έντονη μυρωδιά του ταξί από τον αποκαλούμενο «χυμό της ζούγκλας», υποστήριξε πως το επίμαχο μπουκαλάκι άνοιξε κατά λάθος την ώρα που ο ίδιος αναζητούσε τα τσιγάρα του, χωρίς να το αντιληφθεί εκείνη την ώρα.

«Σε όλη τη ζωή μου όταν βρίσκομαι με γυναίκα είναι επειδή τη θαυμάζω και όταν βρίσκομαι με άντρα είναι γιατί τον καμαρώνω. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι άκρως ατιμωτικό, με θίγει, είμαι 443 ημέρες φυλακή» κατέληξε ο Γιώργος Καρκάς, υποστηρίζοντας πως «αν δεν είχε πάρει διαστάσεις η ιστορία και δεν είχαν βγει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, ο ταξιτζής μπορεί να ζητούσε και χρήματα από την οικογένειά μου».

Τι είπε ο Φίτσιαλος

Νωρίτερα, καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος, τόνισε ότι στο ταξί δεν βρέθηκε ίχνος σπέρματος ή αίματος, «που να δείχνουν εικόνα σεξουαλικής πράξης».
«Δεν γίνεται να υπήρξε 18 λεπτά επαφή κατά το κατηγορητήριο, να υπήρξε τριβή και όχι απλή επαφή και να μην έχει βρεθεί ίχνος γενετικού υλικού. Θα έπρεπε να έχουμε βρει τόνους! Αποκλείεται να έχει συμβεί σεξουαλική κακοποίηση μέσα στο αμάξι αυτό» είπε κατηγορηματικά ο μάρτυρας, εξηγώντας παράλληλα πως ούτε στα ερωτικά βοηθήματα που είχε στον σάκο του ο ηθοποιός βρέθηκε DNA του οδηγού ταξί.

«Από αυτά τα ευρήματα που βρήκαν οι συνάδελφοι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί βιασμός» κατέληξε και ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε ο κατηγορούμενος, ο οποίος επιχείρησε να αποδομήσει την ιατροδικαστική έκθεση τονίζοντας ότι τα σημάδια που βρέθηκαν στον οδηγό ταξί θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί ακόμα και από… δυσκοιλιότητα ή ξύσιμο με το νύχι, προκαλώντας την αντίδραση της πολιτικής αγωγής!

Η απολογία του ηθοποιού αναμένεται να συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ η χθεσινή συνεδρίαση «έκλεισε» επεισοδιακά ακόμη μία φορά, με τη μητέρα του οδηγού ταξί να ξεσπά σε βάρος του κατηγορουμένου.

«Αν αυτός ο άνθρωπος βγει έξω, η επόμενη μάνα θα κλαίει το παιδί της στο χώμα!» φώναξε μέσα στη δικαστική αίθουσα πυροδοτώντας την αντίδραση του Γιώργου Καρκά.
«Μισή ώρα τι κάναμε στο πάρκο, αγορίνα μου;» φώναξε ο κατηγορούμενος στον οδηγό ταξί, με τη μητέρα του τελευταίου να επιχειρεί να τον φτύσει!

Ακολούθησαν φωνές και έντονες λογομαχίες μεταξύ φίλων και συγγενών του κατηγορουμένου και του φερόμενου ως θύματος, με τους αστυνομικούς να δίνουν μάχη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο»

11 φ2 IMG 00171

Στο πλευρό του κατηγορούμενου ηθοποιού στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκαν και χθες δεκάδες συνάδελφοι και φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και μίλησε με θερμά λόγια για τον χαρακτήρα του Γιώργου Καρκά.

«Ο Γιώργος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι σαν αδελφός μου. Δεν το έχει κάνει!» τόνισε κατηγορηματικά ο μάρτυρας και περιέγραψε -αρκετά φορτισμένος- τον ηθοποιό ως έναν εξαιρετικά πράο και αξιόλογο άνθρωπο, που «ποτέ στη ζωή του δεν έχει κάνει κακό σε άλλους».

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως όταν πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας η ίδια δεν τον άφησε να αναφερθεί στον χαρακτήρα και στην πορεία του ηθοποιού, λέγοντάς του ότι «η Δικαιοσύνη εξετάζει άλλα πράγματα».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Καρκά και η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, ενώ στην κατάθεσή του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος επισήμανε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ο Γιώργος Καρκάς να βιάσει κάποιον.

«Η προσφορά σεξ είναι απλή στις μέρες μας. Το να χρειαστεί κάποιος να βιάσει όταν έχει να πάει σε σεξουαλικό πάρτι είναι αχρείαστο.

Τα poppers (σ.σ.: νιτρώδες αμύλιο, υγρό που προκαλεί σύντομη αίσθηση σεξουαλικής διέγερσης και χαλάρωση) να ξέρετε ότι είναι απλώς χαλαρωτικά και πωλούνται νόμιμα, ως αποσμητικό χώρου» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...