Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Βρήκαν 2.000 κιλά χασίς σε φορτηγό στα διόδια Ελευσίνας

Φορτίο-μαμούθ από την Αλβανία στα χέρια των Αρχών, Χτύπημα και από τη Δίωξη.

Σημαντικό «χτύπημα» στα κυκλώματα διακίνησης κάνναβης από την Αλβανία κατάφερε το ΣΔΟΕ, καθώς χθες το πρωί στα διόδια Ελευσίνας κατασχέθηκε μέσα σε φορτηγό-ψυγείο ποσότητα χασίς βάρους δύο τόνων!

Υστερα από ημέρες παρακολουθήσεων άντρες του ΣΔΟΕ έστησαν μπλόκο στο όχημα, το οποίο, όπως προέκυψε, έφερε πλαστές πινακίδες. Ακολούθησε έλεγχος, με αποτέλεσμα να βρεθεί η ποσότητα-μαμούθ των δύο τόνων κάνναβης. Στη συνέχεια οι άντρες του ΣΔΟΕ κατευθύνθηκαν σε αποθήκη στο Παλαιό Φάληρο, όπου -εκτός από άλλα 81 κιλά κάνναβη- κατέσχεσαν 600 σακιά για μεταφορά κρασιού, τα οποία η σπείρα σκόπευε να χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει ναρκωτικά.

Οπως προέκυψε, η κατασχεθείσα ποσότητα είχε μεταφερθεί με άγνωστο σκάφος σε ερημική ακτή του νομού Αχαΐας, από όπου οι έξι Αλβανοί συλληφθέντες την παρέλαβαν για να τη μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.

Με όπλα και ναρκωτικά

Στο μεταξύ, η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε πολυπλόκαμη εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες αλβανικού χασίς και τουρκικής ηρωίνης σε Ελλάδα και δυτική Ευρώπη.

Συνελήφθησαν δέκα άτομα, πέντε Ελληνες και πέντε αλλοδαποί, οι δύο υπήκοοι Αλβανίας και οι τρεις Μολδαβοί. Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι ένας Αλβανός που εκτίει ποινή κάθειρξης για παρόμοια αδικήματα στις φυλακές της Λάρισας, ενώ δεξί του χέρι θεωρείται ένας Ελληνας, ο οποίος είναι τρόφιμος φυλακών στο Μαυροβούνιο, καθώς είχε συλληφθεί στη συγκεκριμένη χώρα να έχει στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Οπως προέκυψε, το κύκλωμα εισήγε ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία και χασίς από την Αλβανία, και στη συνέχεια, μέσα σε δύο συνεργαζόμενα συνεργεία αυτοκινήτων σε Γιάννενα και Αθήνα, δημιουργούσε ειδικές κρύπτες στα οχήματα προκειμένου να εξάγει τα ναρκωτικά σε Γερμανία, Ρωσία και άλλες χώρες της Ευρώπης. Συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 240 κιλά χασίς και 6 κιλά ηρωίνη, ενώ σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνι βρέθηκαν άλλα 51 κιλά χασίς. Παράλληλα το κύκλωμα διακινούσε και όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν χειροβομβίδες και σφαίρες, αλλά και μια στολή αστυνομικού!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...