Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο πατέρας της Βαλεντίν έπειτα από 48 ώρες ανάκριση ομολόγησε ότι η 7χρονης βρίσκεται στη Γαλλία

Μεγάλος «θεατρίνος» αποδείχθηκε ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, ο οποίος όχι μόνο δήλωσε ψευδώς την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, αλλά για περίπου δύο μήνες προσποιούνταν ότι δεν γνωρίζει τι της συνέβη, ενώ ο ίδιος φέρεται ότι οργάνωσε τη διαφυγή της στο εξωτερικό, σε συνεννόηση με στενή συγγενή της μικρής, που πιθανολογείται ότι είναι η ίδια της η μητέρα, η οποία εμφανιζόταν ως… νεκρή!

Το θρίλερ με την «εξαφάνιση» του μικρού κοριτσιού είχε αίσιο τέλος, καθώς εντοπίστηκε σώο στη Γαλλία.

Όμως, ώσπου να βρεθεί η λύση στον βασανιστικό γρίφο που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο έπρεπε να περάσουν 51 ημέρες αγωνιώδους αναζήτησης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 31χρονος Αμπελκά από το Κονγκό έπαιζε θέατρο και απηύθυνε απελπισμένες εκκλήσεις για βοήθεια μέσω τηλεοπτικών εκπομπών!

Το κουβάρι της υπόθεσης, που θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, ξετυλίχτηκε όταν ο 31χρονος πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε, ύστερα από πιεστικές ερωτήσεις των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, που τον ανέκριναν επί 48 ώρες!

Όπως φέρεται ότι παραδέχθηκε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, στις 21 Δεκεμβρίου έφτασε στην Ελλάδα η αδελφή της γυναίκας του, η οποία πήρε την 7χρονη και πήγαν μαζί στο Παρίσι, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της μικρότερης κόρης της.

Από εκεί η θεία φέρεται ότι μετέφερε το παιδί στην πόλη Σεντ Ετιέν προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας, η κόρη του να έχει μια καλύτερη ζωή.

ESR 1202 005 CMYK

Πλαστά έγγραφα

Ο ίδιος, μάλιστα, σκόπευε να την ακολουθήσει χθες στη Γαλλία και για τον λόγο αυτόν είχε προμηθευτεί πλαστά έγγραφα και αεροπορικό εισιτήριο! Όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν λίγο προτού διαφύγει και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Γύρω στις 11 χθες το πρωί οι άνδρες της Ασφάλειας επικοινώνησαν μέσω βιντεοκλήσης με τη συγγενή της μικρής Βαλεντίν στο Σεντ Ετιέν και, αφού διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές.

Την ίδια ώρα, την υπόθεση περιπλέκει ακόμη περισσότερο η πληροφορία ότι η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από τον Γάλλο σύνδεσμό της ότι στο Σεντ Ετιέν ζει μια γυναίκα, η οποία δηλώνει βιολογική μητέρα της μικρής! Η γυναίκα, που φέρεται ότι βρίσκεται παράνομα στη Γαλλία, δήλωσε ότι θα πάει αυτοπροσώπως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μαζί με το κοριτσάκι προκειμένου να καταθέσει.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας της Βαλεντίν είχε δηλώσει αρχικά στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι η πρώην σύντροφός του και μητέρα του κοριτσιού πέθανε το 2014! Υπό το βάρος των αποκαλύψεων, αναγκάστηκε στη συνέχεια να τα «μαζέψει». Στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το κτίριο της εισαγγελίας, όπου εμφανίστηκε φορώντας χειρουργική μάσκα για τα… μικρόβια, υποστήριξε πως δεν γνώριζε στην αρχή ότι η μητέρα του παιδιού ζει:

«Έμαθα ότι η γυναίκα μου ζει και αποφάσισα τον Μάρτιο του 2019 να ταξιδέψω στη Γαλλία για να τη συναντήσω. Το σχέδιο για τη διαφυγή του παιδιού ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μόνος μου ένα κοριτσάκι. Το παιδί ταξίδεψε στις 21 Δεκεμβρίου με διαβατήριο άλλου παιδιού, δεν το πήγα ο ίδιος στο αεροδρόμιο, αλλά μια φίλη μου και σήμερα το πρωί στη συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης η γυναίκα δίπλα στο παιδί ήταν η μητέρα του, με την οποία δεν είμαστε παντρεμένοι. Το παιδί γεννήθηκε στο Κονγκό και η μητέρα του παιδιού μάς παράτησε. Ήρθαμε στην Ελλάδα μέσω Αγκόλας, Τουρκίας και περάσαμε με βάρκα» φέρεται ότι δήλωσε.

Πλέον οι ελληνικές Αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στο αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πράγματι μητέρα του κοριτσιού και γι’ αυτόν τον σκοπό θα ζητήσουν σε συνεργασία με τις γαλλικές Αρχές να γίνει εξέταση DNA.

6 7 F3 ΝΟΥΛΕΖΑΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...