Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Ανδρες έτοιμοι για… όλα!

Ο Ολυμπιακός με τη συμπαράσταση των οπαδών του, τις συζύγους των παικτών και τον γιο του Τσόρι ετοιμάζεται απόψε να γράψει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό είναι τώρα! Με μεγάλο «όπλο» το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά και με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στις 21.45 (ΔΤ, Novasports 1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, έχοντας μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο τους αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο, μια και στην Αγγλία οι Πειραιώτες μετρούν 11 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο ενωμένοι σαν γροθιά αισιοδοξούν πως θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο (για δεύτερη φορά στην ιστορία τους) για τα προημιτελικά.


Στο πλευρό των παικτών σε αυτήν την προσπάθεια και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους (γονείς, αδέρφια), ταξιδεύοντας μαζί τους χθες στο νησί. Αυτήν τη φορά πάντως τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν οι εκρηκτικές γυναίκες των Ρομπέρτο και Βαλντές, αλλά ο γιος του «Τσόρι» Ντομίνγκες. Αλλωστε δεν έχει σαραντίσει ακόμη, είναι μόλις 24 ημερών και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πιστεύει ότι θα φέρει γούρι τόσο στον ίδιο όσο και σε όλη την ομάδα. Στο αεροπλάνο βρέθηκε και ο Σιόβας, ο οποίος είναι τραυματίας. Αντίθετα, προκειμένου να μη φέρει γρουσουζιά έμεινε στο λιμάνι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εξάλλου όλες οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες έγιναν όταν ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου απουσίαζε από το γήπεδο.


Ο Μίτσελ, θεωρώντας ότι η ομάδα του πρέπει να πετύχει γκολ για να προκριθεί, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το κλασικό 4-2-3-1, που θα απαρτίζεται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέβα, Εντινγκά, Μανιάτη, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Πέρεζ, Βαλντές. Ο τελευταίος κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε στο «Ελ. Βενιζέλος»:


«Νιώθω πανέτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ να βοηθήσω. Η ομάδα έχει κίνητρο και πηγαίνουμε εκεί για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας». Κανείς δεν μπορεί όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας να παρατάξει σύστημα με ενισχυμένο το κέντρο.


Ο κόουτς της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγες πιστεύει ότι η ομάδα του Πειραιά «θα επιχειρήσει να μας αιφνιδιάσει χτυπώντας στις αντεπιθέσεις». Από κει και πέρα, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του και πως «έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου.


Εχουμε ανατρέψει και στο παρελθόν το 0-2 του πρώτου αγώνα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και θεωρώ ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε». Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» Πατρίς Εβρά πρόσθεσε ότι «θα παλέψουμε να προκριθούμε για τη φανέλα που φοράμε». Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί, Γκιγκς, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι. Διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...