Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Διαμέρισμα φρίκης με Σύρους μετανάστες

Η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμάκι του βρέφους από τη Συρία που «έσβησε» το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό σενάριο που όλοι απεύχονταν και ήθελε το 11 μηνών κοριτσάκι να έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης! Μάλιστα, χθες, επρόκειτο να εξεταστούν η δίδυμη αδελφούλα και ο δυόμισι χρόνων αδελφός του άτυχου βρέφους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και αυτά θύματα παρόμοιας κακοποίησης!

Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η πρώτη εξέταση, καθώς έδειξε «σαφή στοιχεία παρά φύσιν σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ πιστοποίησε ότι το μωρό δεν έφερε άλλες κακώσεις στο σώμα του. Ωστόσο, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους, το οποίο έπασχε από μικροκεφαλία και τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του επιδεινωνόταν συνεχώς με αιμοπτύσεις και σπασμούς, ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Το άτυχο κοριτσάκι διακομίστηκε στις 10 το πρωί της Κυριακής χωρίς σφυγμό και απνοϊκό στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε στη συνέχεια τη σορό διαπίστωσε σημάδια που ίσως παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο οι γιατροί άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του βρέφους να οφείλονταν σε παθολογικά αίτια. Όμως, το πόρισμα του δεύτερου ιατροδικαστή ήρθε τελικά να επιβεβαιώσει τη φρίκη, καθώς κατέληξε και αυτός στο συμπέρασμα ότι το αγγελούδι είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση!

Καταθέσεις

Στο μεταξύ, οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από τους γονείς του νεκρού βρέφους, που είναι υπήκοοι Συρίας και διαμένουν σε μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου, αλλά και από το συγγενικό τους ζευγάρι που φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήραν δείγμα DNA τόσο από τον πατέρα του νεκρού βρέφους όσο και από τον εξάδελφό του που είχε φιλοξενηθεί με τη σύζυγό του στο διαμέρισμα, ενώ θα κληθεί για κατάθεση οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο μπορεί να είχε έρθει το τελευταίο διάστημα σε επαφή με το άτυχο κοριτσάκι, όπως επίσης και οι άνθρωποι της ΜΚΟ που είχαν νοικιάσει το σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια του μωρού.

Την ίδια ώρα, μια πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας θέλει τη μητέρα του 11 μηνών κοριτσιού να κατέθεσε στις Αρχές ότι αναγκαζόταν κάποιες φορές να κάνει κλύσμα στο παιδί, επειδή δεν τρεφόταν σωστά εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η είδηση του κακοποιημένου μωρού έπεσε σαν «βόμβα» στη γειτονιά του ζευγαριού των Σύρων, με κάποιους από τους κατοίκους να αναφέρουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των γονιών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...