Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Παίκτρια του Big Brother με όπλα και ναρκωτικά!

Το 2001 μια αδύνατη μελαχρινή κοπέλα από τον Βόλο είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς συμμετείχε μαζί με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (γνωστό ως Τσάκα), τον επιστήθιο φίλο του Πρόδρομο Καθηνιώτη και τη Μαίρη Σκόρδου στην πρώτη σεζόν του «Big Brother» που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ακόμη και πάνω από 80%.

φ2 6

Από τη Νάντια Αλεξίου

Πέρασαν 19 χρόνια από τη νίκη του Τσάκα στο reality και η 44χρονη σήμερα, η οποία είχε επιστρέψει στον Βόλο, όπου εργαζόταν ως υπεύθυνη σε pet shop, απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, καθώς συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Η πληροφορία που έφτασε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών προσδιόριζε τη δράση του ζευγαριού στα Πλατανίδια Πηλίου, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους με δύο σκύλους ανιχνευτές. Όπως διαπίστωσαν, στην αυλόπορτα του φράκτη είχαν εγκαταστήσει κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραφε εικόνα και ήχο, ώστε να ελέγχουν ποιος πλησίαζε το σπίτι και να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να εξαφανίσουν τα ναρκωτικά και να διαφύγουν.

φ1 ξεγυρ

Τίποτε από αυτά δεν πρόλαβαν, καθώς οι αστυνομικοί τους αιφνιδίασαν και δεν αντέδρασαν, ενώ συνεργάστηκαν στην έρευνα. Οι άνδρες της Δίωξης κατάσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1 κιλού και 355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να τους αποφέρει «μαύρα» κέρδη συνολικού ύψους 9.000-12.000 ευρώ!

Στον ίδιο χώρο το ζευγάρι διατηρούσε ένα εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο καλλιέργειας, ο οποίος κατασχέθηκε μαζί με 12.025 ευρώ και 1.000 δολάρια, τα οποία εκτιμάται ότι προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι. «Κανείς από τους δύο δεν είχε απασχολήσει την υπηρεσία μας, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται» ανέφερε ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Στέλιος Βαρβάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι τα ναρκωτικά δεν τους ανήκουν και ότι από την κάνναβη ήταν δική τους μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας. Ωστόσο, στο σπίτι βρέθηκε ένα οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα λειτουργικό πολεμικό υποπολυβόλο με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο, ένας γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

«Η ύπαρξη των όπλων διαφόρων τύπων και του μεγάλου αριθμού φυσιγγίων καθιστούν αυτήν την ομάδα επικίνδυνη. Ευτυχώς δεν έγινε κάποια προσπάθεια χρήσης του οπλισμού που βρέθηκε στην κατοικία τους» σχολίασε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μίλτος Αλεξάκης.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Μετά τις απολογίες τους η 44χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ ο σύντροφός της προφυλακίστηκε. Το κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλίας ερευνά την προέλευση του οπλισμού.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...