Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Από το Big Apple στα… Εξάρχεια!

Ο Konstantine Anton που άφησε μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ για να ασχοληθεί με την εγχώρια showbiz.

Αλλοι φεύγουν από την Ελλάδα προκειμένου να κατακτήσουν το όνειρο για μια καλύτερη ζωή στην Αμερική, όμως ο Konstantine Anton έκανε ακριβώς το αντίθετο: άφησε μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας, με συνεργασίες στο βιογραφικό του με ονόματα όπως αυτά των Viviane Westwood, Μarc Jacops, Alexander McQueen (o οποίος μάλιστα είχε «χρησιμοποιήσει» τον Ελληνα στιλίστα και ως μοντέλο σε μία από τις καμπανιές του) και πολλών άλλων μετρ της υψηλής ραπτικής -και όχι μόνο- κι επέστρεψε στην πατρίδα.

Η «Espresso» συνάντησε τον Κonstantine στο Ζάππειο, όπου -μεταξύ άλλων- μας αποκάλυψε πως δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, αλλά κι επειδή θέλει να αφήσει το στίγμα του και στην εγχώρια showbiz. Από την κοσμοπολίτικη ζωή στις ΗΠΑ «προσγειώθηκε» στα Εξάρχεια, γνωρίζοντας μια άλλη εικόνα της Αθήνας, την οποία λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.

«Στην Αμερική έμενα σε διάφορα μέρη, Μαϊάμι, Λος Αντζελες, Νέα Υόρκη, αλλά και στο Μέμφις, επειδή είχα μια σχέση εκεί και ασχολούμουν με διάφορα πράγματα» λέει ο πολυτάλαντος Κonstantine και συνεχίζει:

«To διάστημα που έκανα styling γνώρισα πολλούς ράπερ τραγουδιστές, αλλά και την αξέχαστη Γουίτνεϊ Χιούστον. Μάλιστα εκείνη την εποχή ήταν με τον Μπόμπι Μπράουν κι επειδή είχαμε τον ίδιο σωματότυπο με την τραγουδίστρια, δεν ήμουν μόνο ο στιλίστας της, αλλά αρκετές φορές με χρησιμοποιούσε ως μοντέλο. Ετσι εγώ δοκίμαζα τα κομμάτια για εκείνην, προκειμένου να αποφασίσει ποια τελικά θα φορούσε».

Φέρνοντας στη μνήμη του την pop star diva, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Konstanine δεν μπορεί να μην αναφερθεί στην τραγική είδηση του θανάτου της: «Οταν το έμαθα σοκαρίστηκα».

Εχοντας συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και συμμετέχοντας στην κοσμική ζωή της Αμερικής, με την Πάρις Χίλτον να τον συμπεριλαμβάνει συχνά στις guest lists των πάρτι της, και αφού έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο του styling, ο Κonstantine πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα και να συνεχίσει εδώ την καριέρα του. Δηλώνει ωστόσο πως αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα έχει σχεδιάσει, θα αναγκαστεί να μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού.

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα την Αμερική πατρίδα μου. Ενιωσα τη Νέα Υόρκη σαν σπίτι μου, αλλά επειδή ταξίδεψα σε πολλά μέρη της ηπείρου κατέληξα πως θέλω να ζήσω στην Ευρώπη, επειδή υπάρχει περισσότερη ελευθερία.

Υπάρχουν ευκαιρίες για καριέρα στην Αμερική, αλλά ο τρόπος ζωής είναι πιο υπερφυσικός». Μιλώντας για τις Ελληνίδες, ο… διεθνής Ελληνας υποστηρίζει ότι παρόλο που είναι όλες καλοντυμένες, ακολουθούν το ίδιο στιλ. Ο Konstantine Anton δεν ξεχνά ποτέ την ελληνική καταγωγή του -είναι από το Αγρίνιο- και δεν παραλείπει να πει ένα «ευχαριστώ» στους Ελληνες καθηγητές του, που τον βοήθησαν να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή του και του έδωσαν καλές βάσεις.

“Mαζί” με Πατσίνο – Ντε Νίρο

Αν και εργαζόταν με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του styling, ο Konstantine αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και στην υποκριτική. «Οταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη έκανα μαθήματα στο HB Studio, στο οποίο -μεταξύ άλλων- έχουν σπουδάσει ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Επειδή λοιπόν μου άρεσε πολύ το θέατρο, δούλευα και παράλληλα έκανα μαθήματα υποκριτικής».

Τελικά φαίνεται πως το όνειρό του έγινε πραγματικότητα αφού συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές παραγωγές, το «Bobby Fischer Live» του Νταμιάν Τσάπα, που αναφέρεται στη ζωή ενός γνωστού σκακιστή, στο οποίο ο Konstantine υποδύθηκε έναν κατάσκοπο της KGB, και στο «El padrino», στον ρόλο ενός γιατρού.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...