Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Ετοιμη να κάνει το πιο «γλυκό» άλμα στη ζωή της

Η Βούλα Παπαχρήστου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.


H απόφαση της Βούλας Παπαχρήστου να σταματήσει προσωρινά (;) τον πρωταθλητισμό δεν εξέπληξε τους δικούς της ανθρώπους και στους συναθλητές της. Το ξανθό κορίτσι του τριπλούν, που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα πριν από περίπου δύο χρόνια, φαίνεται ότι διανύει την πιο «γλυκιά» περίοδο της ζωής της.


Με μια ανάρτησή της στο facebook το βράδυ της Κυριακής -ενώ είχαν φουντώσει οι πληροφορίες που την έφερναν να έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ και τον προπονητή της ότι σταματά τις προπονήσεις- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκαθάριζε:


 «Επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες σχετικά με το πρόσωπό μου και την αθλητική μου σταδιοδρομία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν αποχωρώ από την ενεργό δράση. Απλώς θα απέχω για κάποιο διάστημα από τους αγώνες για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι χρήζουν απεριόριστου σεβασμού! Την αγάπη μου».


Αυτοί οι προσωπικοί λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν να κάνουν με μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Ζει πλέον τον έρωτα στο πλευρό νεαρού ποδοσφαιριστή ομάδας της Σούπερ Λίγκας διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Επειδή έχει δεχτεί σφοδρή κριτική και κακή ενέργεια στο παρελθόν, η Βούλα Παπαχρήστου δεν θέλει ακόμη να το ανακοινώσει επίσημα.


Αλλωστε και σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» μαζί της δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και μας παρέπεμψε στην ανάρτησή της στο facebook. Μιλώντας πάντως σε δικούς της ανθρώπους εμφανίζεται να λέει πως διανύει την καλύτερη στιγμή της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο και να δηλώνει σίγουρη ότι θα επιστρέψει στον πρωταθλητισμό.


Θα επιστρέψει


Αλλωστε είναι μόλις 25 ετών. Εχει αφήσει στη μέση μια δουλειά: τη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που στερήθηκε στο Λονδίνο. Ηταν τότε, λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, που το περιβόητο -διαδικτυακό- σχόλιό της «με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!» έφερε τον αποκλεισμό της από την ελληνική αποστολή. Στα όσα ακολούθησαν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προτίμησε τη σιωπή. Με τον τρόπο αυτό θεωρούσε πως η κατάσταση θα ηρεμούσε και πως η ίδια θα επέστρεφε σε αυτό που αγαπά, όταν θα αισθανόταν δυνατότερη.


Ακριβώς πριν από ένα χρόνο ο ΣΕΓΑΣ διέκοψε κάθε αθλητική παροχή προς την αθλήτρια της ΑΕΚ, με το σκεπτικό ότι εκείνη είχε εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις της αλλά και τα καλέσματα του προπονητή Γιώργου Πομάσκι. Το κεφάλαιο Παπαχρήστου βρέθηκε να περνά ακόμη και από την ειδησεογραφία του CNN, ενώ η ίδια αθόρυβα προετοίμαζε τον -προσωρινό- γυρισμό της. Επέστρεψε τον περσινό Μάιο στο γκαλά της Φιλοθέης, μετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ τον Ιούλιο, ενώ εμφανίστηκε και σε αγώνες της Μαδρίτης και της Πάτρας δείχνοντας πως επιχειρεί την ολική επαναφορά. Πλέον οι προτεραιότητές της αλλάζουν για τους επόμενους μήνες, αλλά εκείνη δίνει υπόσχεση ότι θα επιστρέψει και πάλι στο τριπλούν.


Η σχέση με τον Κασιδιάρη, τα μετάλλια και το τατουάζ


Η σχέση της Βούλας Παπαχρήστου με τον Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις. Ηταν και η εποχή που το περίφημο σχόλιό της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα για την καριέρα της. Η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια του στίβου,που πλέον τα έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά, δήλωσε σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες τοποθετήσεις της: «Εχω αφήσει πάρα πολλά πράγματα πίσω, γιατί γενικά ως άνθρωπος πιστεύω ότι επιβιώνω γιατί κοιτάω το παρόν, τι γίνεται αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ηταν βιασμός της ψυχολογίας μου. Δεν κρατάω κακία, αν κάποιος με κατακρίνει, γιατί είναι μια διαφορετική άποψη. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε όλα».


Η Παπαχρήστου αποτέλεσε μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού στίβου. Αρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό από τα εννέα της χρόνια, αρχικά με την ενόργανη γυμναστική, έπειτα με το μήκος, ώσπου κατέληξε στο τριπλούν. Το 2008 ήρθε τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και το 2009 πρώτη στους Πανευρωπαϊκούς Νέων και τρίτη στους Μεσογειακούς, ενώ το 2011 ήρθε πρώτη στους Πανευρωπαϊκούς Νέων και τη Σούπερ Λίγκα. Εχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο 14,72 μ.


Μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς χτύπησε ένα τατουάζ στον αριστερό της ώμο με το ρητό «Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης», δηλαδή «μη δικάσεις, αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές», το οποίο συμβολίζει για την ίδια -προφανώς- πολλά. Οι φήμες την έφερναν ακόμη και υποψήφια δήμαρχο ή παρουσιάστρια, δηλαδή σε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση της καριέρας της, ωστόσο μόνο η ίδια ξέρει πώς και πότε θα επιστρέψει.


ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...