Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Ξύπνησε» ο εφιάλτης της 19χρονης ΑμεΑ στα χέρια του Αλβανού φονιά της Τοπαλούδη και Ρομά φίλου του

Το κουβάρι της κτηνωδίας με θύμα τη 19χρονη ΑμεΑ που κατήγγειλε τον άγριο και διαδοχικό βιασμό της από τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε βιάσει και δολοφονήσει την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, και έναν 23χρονο Ρομά, άρχισε να ξετυλίγει χθες, ύστερα από τέσσερις αναβολές, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Το άτυχο κορίτσι, που από καθαρή τύχη δεν είχε την κατάληξη της αδικοχαμένης Ελένης, καλείται να περιγράψει ενώπιον των δικαστών όσα βίωσε στα χέρια των δύο νεαρών, οι οποίοι τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου του 2018 την παρέσυραν σε ερημική τοποθεσία στη Ρόδο και ικανοποίησαν πάνω της τα αρρωστημένα και σαδιστικά ένστικτά τους! Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν νωρίς χθες το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκτός από τους συγγενείς του θύματος και μέλη γυναικείων οργανώσεων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος τους, ο 19χρονος ισοβίτης πλέον Αλβανός (μετά την πρόσφατη καταδίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη) και ο 23χρονος Αθίγγανος επιβίβασαν την ανάπηρη κοπέλα στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν κοντά σε μια παραλία, όπου ασκώντας της σωματική βία την υποχρέωσαν αρχικά να προβεί σε πεολειχία και στη συνέχεια τη βίασαν διαδοχικά.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή και έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των κατηγορουμένων, αλλά εκείνοι, χτυπώντας τη βίαια στο πρόσωπο και το σώμα, ήταν αποφασισμένοι να μην την αφήσουν, αν δεν πάρουν πρώτα αυτό που ήθελαν… «Ο Αλβανός, παρουσία και του Αθίγγανου, κάμπτοντας την αντίστασή της με τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, ασκώντας επ’ αυτής σωματική βία, ήτοι καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο πρόσωπο, αλλά και απειλώντας αυτήν άμεσα και σπουδαία τη σωματική της ακεραιότητα, λέγοντάς της ότι θα τη χτυπούσε, την εξανάγκασε να προβεί σε ασελγή πράξη» περιγράφεται -μεταξύ άλλων- στο κατηγορητήριο.

Μάλιστα, οι δύο νεαροί δεν αρκέστηκαν σε αυτό, καθώς λίγη ώρα αργότερα την επιβίβασαν με τη βία και πάλι στο αυτοκίνητο και τη μετέφεραν στην ερημική τοποθεσία Ενυδρείο προκειμένου να ολοκληρώσουν απτόητοι το σαδιστικό σχέδιό τους. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την απείλησαν και αμέσως μετά ο Αλβανός τη χαστούκισε εκ νέου, κρατώντας της με δύναμη το χέρι προκειμένου να μην μπορέσει εκείνη να διαφύγει. Στη συνέχεια την υποχρέωσε να προβεί και πάλι σε πεολειχία, την ώρα που ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν.

Λίγο αργότερα ο Αθίγγανος «εξανάγκασε κι αυτός την παθούσα σε ασελγή πράξη, χτυπώντας τη στο πρόσωπο, τελικώς δε, αφού κατέβασε το παντελόνι της παθούσας, σκίζοντάς το, προέβη σε συνουσία με αυτήν, αγνοώντας τις εκκλήσεις της να σταματήσει». Παράλληλα, ο Αλβανός κρατούσε με δύναμη το κεφάλι της παθούσας, εξαναγκάζοντάς την να του κάνει και πάλι στοματικό έρωτα.

Το μαρτύριό της τελείωσε αρκετή ώρα αργότερα και το άτυχο κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και να επιστρέψει με τα πόδια στο σπίτι της. Η φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από έρευνα της Εισαγγελίας Ρόδου, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ωστόσο και οι δύο δράστες αρνούνται μέχρι στιγμής τις κατηγορίες, με τον 23χρονο Αθίγγανο να υποστηρίζει πως η κοπέλα συνευρέθηκε μαζί του ερωτικά με τη θέλησή της και τον νεαρό Αλβανό να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε την ακούμπησε! Τη στάση της άρνησης είχε τηρήσει και στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, για την οποία ωστόσο το δικαστήριο του επιφύλαξε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή…

F2

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...