Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Δαγκωτό» για Κατσουράνη

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έχει την έγκριση για επιστροφή της «κιτρινόμαυρης» τριανδρίας.

Στην ΑΕΚ έγινε σύσκεψη αυτές τις ημέρες μεταξύ των μελών του προπονητικού επιτελείου και του εκτελεστικού διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς και συζητήθηκαν πολλά εν όψει της νέας σεζόν. Μεταξύ αυτών φυσικά και τα μεταγραφικά. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι τώρα ο σχεδιασμός γίνεται βάσει των υποδείξεων του Δέλλα. Αν αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός τεχνικός έχει εξασφαλίσει τη θέση του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο την επόμενης σεζόν, δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Πάντως τώρα εκείνος οργανώνει, με τον Μπάγεβιτς να δείχνει ξεκάθαρα πως επιθυμεί να έχει συμβουλευτικό ρόλο και όχι παρεμβατικό. Οσο για τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο, εκείνος προτείνει ποδοσφαιριστές συνεχώς και περιμένει τις απαντήσεις του προπονητή.


Υπάρχει πάντως ένας παίκτης ο οποίος παίρνει ήδη τρία «ναι»! Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη. Ο πρώην «κιτρινόμαυρος» αρέσει και στον Δέλλα και στον «Λύμπε» και στον Ντούσκο. Και ας είναι στα τελειώματα της καριέρας του. Η εμπειρία του και η ικανότητά του να ηγείται στα αποδυτήρια είναι αυτήν τη στιγμή το μεγάλο ατού του. Συν του ότι οι σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του σε ΑΕΚ και Εθνική (Δέλλας, Λυμπερόπουλος) είναι εξαιρετικές, την ώρα άλλωστε που και ο Μπάγεβιτς έχει άριστη άποψη για το παιδί που εκείνος έφερε στην ομάδα το 2002.


Στην ίδια κατηγορία φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίον έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» και όλα δείχνουν πως δεν θα αλλάξει κάτι εν όψει του Ιουνίου. Αλλωστε ο Ιταλός λέει ότι θέλει να παίξει ακόμη έναν χρόνο ποδόσφαιρο.
Τρία «ναι» έχει και ο Γρηγόρης Μάκος. Μια περίπτωση που δείχνει ακόμα πιο δελεαστική, λόγω του νεαρότερου της ηλικίας του. Ο 27χρονος χαφ έχει ακόμα πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του και η επιστροφή του είναι πολύ πιθανή, μολονότι το συμβόλαιό του στην Ανόρθωση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015. Βλέπετε, δεν έχει κάνει και την καλύτερη δυνατή σεζόν και η ομάδα του δείχνει θετική στο να τον αποδεσμεύσει και να γλιτώσει σχεδόν 500.000 ευρώ.


Κρίσιμες φαίνεται ότι θα είναι οι επόμενες δέκα ημέρες για τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο ποδοσφαιριστής έχει επανέλθει 100% σε δράση μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε στον ώμο του, παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι έχει αποφύγει κιόλας το χειρουργείο. Σύμφωνα με τις διαρροές, το δεκαήμερο που ακολουθεί θα είναι καθοριστικό για την απόφαση του ιατρικού επιτελείου. Αν δηλαδή πονέσει ξανά ο Βραζιλιάνος επιθετικός, τότε λογικά δεν θα αποφύγει το νυστέρι.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...