Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Παρασκευή 28/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Οσες και αν είναι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, μην ξεχάσετε ότι η σταθερή σχέση σας θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με τον σύντροφό σας πώς μπορείτε και οι δύο να γίνετε ευτυχισμένοι.


ΤΑΥΡΟΣ
Κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους και σκοπό έχουν να φθείρουν τη σχέση σας. Προβληματιστείτε και αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές ανάγκες σας. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες.


ΛΕΩΝ
Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας. Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες, γιατί δεν σας ευνοούν οι συνθήκες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων. Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι.


ΖΥΓΟΣ
Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην αποφασίσετε να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε καλά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες. Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς στόχους σας. Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει. Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σας αξίζει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Οι περιορισμοί σάς ανάγκασαν να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αρκετές για να αποφύγετε αναμνήσεις του παρελθόντος που είχαν αποδειχθεί λανθασμένες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί.


ΙΧΘΥΕΣ
Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σάς δημιουργεί πλάνες σκέψεις, οι οποίες, όταν τις βάζετε σε εφαρμογή, αποδεικνύουν την ποιότητά τους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...