Το μπέρδεμα με το όνομα

Η δημοτική Αρχή στην Αρναία διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει δρόμος «Πάμπλο Γκαρσία».

Ο δρόμος (με το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία) είχε τη δική του ιστορία! Λίγα 24ωρα μετά την εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας στη Χαλκιδική για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου, ο δήμος της περιοχής ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία απόφαση του τοπικού συμβουλίου για μετονομασία του δρόμου. «Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης την ανάρτηση πινακίδας ονομασίας οδού “Πάμπλο Γκαρσία” στην Αρναία, η οποία ατυχώς αναρτήθηκε από την πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας.


Ως δημοτική Αρχή ουδέποτε παρείχαμε την έγκρισή μας για την ονομασία της οδού, ούτε είχαμε καμία ενημέρωση» επισημαίνει αρχικά η ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη και εξηγεί: «Η ονομασία οδών γίνεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου και σύμφωνη γνώμη ειδικής επιτροπής. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε, ούτε φυσικά καμία προφορική έγκριση δόθηκε».


Την ίδια ώρα, φιλοξενούνται δηλώσεις στο ΑΠΕ από στέλεχος του τοπικού συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπήρξε καμία (αυθαίρετη) αλλαγή στην ονομασία του δρόμου όπου βρίσκονται τα γραφεία. Αντίθετα, υπογραμμίζεται ότι αυτή η κίνηση ήταν συμβολική και έγινε στο πλαίσιο του χάπενινγκ που ετοιμάστηκε μετά την πρόκληση στον Ουρουγουανό, ενώ η πινακίδα ήταν διακοσμητική και έχει ήδη βγει. Πάντως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ της περιοχής μαζεύουν υπογραφές για να στείλουν σχετικό έγγραφο στον δήμο ώστε να προχωρήσει νομότυπα η διαδικασία και να δοθεί τελικά το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία στην οδό όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ