Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τσουνάμι οι καταγγελίες για τον «πόλεμο της Αίγινας»

«Ολα ψέματα» φωνάζει ο Σαλιαρέλης! Τι λέει το περιβάλλον του επιχειρηματία Σκλάβαινα.

«Καταιγίδα» καταγγελιών από κατοίκους και επαγγελματίες της Αίγινας δέχτηκε η «Espresso», μετά τη δημοσιοποίηση όσων υποστήριξε ο Δημήτρης Γιάκας για τον «πόλεμο» επιχειρηματιών που αναστατώνει το νησί. Οι άνθρωποι που εμπλέκει σε μια σειρά παρανομίες ο 47χρονος έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις διαψεύδοντάς τον.

Η «Espresso» -ως όφειλε- αναζήτησε όλα τα πρόσωπα για τα οποία ο κ. Γιάκας υποστήριξε ότι θέλουν να τον εξαφανίσουν επιχειρηματικά και έχουν προβεί -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- ακόμα και σε εμπρησμούς στα αυτοκίνητα που νοικιάζει η σύζυγός του στο γραφείο που διατηρεί.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αργύρης Σαλιαρέλης αρνήθηκε κάθε σχέση με τους εμπρησμούς για τους οποίους τον κατηγορεί ο επιχειρηματίας λέγοντας: «Ο κύριος αυτός απλά λέει ψέματα… Εάν είναι δυνατόν εγώ να θέλω να πλήξω αυτό το άτομο, που έχει πέντε μηχανάκια, τα οποία μάλιστα νοικιάζει παράνομα. Ολα έχουν να κάνουν γιατί είμαι φίλος με τον Σκλάβαινα και θέλουν να τον πλήξουν πολιτικά και επιχειρηματικά. Αυτό είναι όλο και τίποτε παραπάνω… Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στα δικαστήρια. Αυτός ο κύριος είπε πως φοβάται… Καλά κάνει και φοβάται, και θα πρέπει να φοβάται πολύ, όχι όμως εμένα αλλά τη Δικαιοσύνη».

Ανθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Σαλιαρέλη υποστηρίζουν ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται στα πλάνα του κλειστού κυκλώματος να πυρπολεί ένα από τα αυτοκίνητα της επιχείρησης του καταγγέλλοντος. Και υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος 70 ετών, που έχει μάλιστα σοβαρό πρόβλημα υγείας στη μέση του, να γίνει εμπρηστής, τη στιγμή που -όπως ισχυρίζονται- δεν μπορεί να σηκώσει όχι μπιτόνι με βενζίνη, αλλά ούτε ένα πολύ πιο ελαφρύ αντικείμενο!

Η «Espresso» αναζήτησε και τον Γιώργο Σκλάβαινα, τον επιχειρηματία για τον οποίο ο Δημήτρης Γιάκας ισχυρίζεται ότι είναι ο ηθικός αυτουργός στους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του, προκειμένου να δώσει μια απάντηση για την υπόθεση που είναι στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Ομως, πρόσφατα είχε ένα παροδικό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε ολιγοήμερη νοσηλεία. Από το περιβάλλον του μίλησαν για διαμάχη ετών με τον κ. Γιάκα με φόντο επιχειρηματικές και πολιτικές αντιζηλίες και υποστήριξαν πως όλες οι καταγγελίες είναι ψευδείς και θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Οπως είπαν, ο κ. Σκλάβαινας, ο οποίος είναι και στιχουργός και έχει γράψει τη γνωστή επιτυχία που τραγούδησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος «Στην υγειά της αχάριστης», είναι πρόεδρος των Επαγγελματιών Παραλίας της Αίγινας και εκλέχθηκε με ποσοστό που έφτασε το 80%. Τώρα κατεβαίνει και στις δημοτικές εκλογές. Οπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του, πίσω από τις καταγγελίες κρύβεται υποψήφιος του αντίπαλου συνδυασμού, γνωστός στο νησί με το προσωνύμιο «Αφρικανός».

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία κατηγορούν τον κ. Γιάκα ότι πάσχει από μανία καταδίωξης και ότι την περασμένη εβδομάδα ο ίδιος και μέλη της οικογένειάς του προπηλάκισαν ανθρώπους τους οποίους θεωρούν φίλους του κ. Σκλάβαινα. Ο ίδιος ο κ. Γιάκας αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

Και άλλες συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. για τις υποθέσεις εμπρησμών σε αυτοκίνητα

Νέες συνομιλίες τις οποίες κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» για τις υποθέσεις εμπρησμών στα αυτοκίνητα της επιχείρησης του Δημήτρη Γιάκα. Στην πρώτη συνομιλία ακούγεται ο κ. Σκλάβαινας να μιλά με άλλο άτομο για ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν καεί:

Β: …Ναι… έχε υπόψη σου, το ένα αυτοκίνητο από αυτά που καήκανε ήτανε του δικού σου, ρε…
Σκλάβαινας.: Μου το ‘πε ο τέτοιος, ο Μ…
Β: …Ναι… εντάξει… καλά…
Σκλάβαινας: …Ωραία.
Στη δεύτερη συνομιλία ακούγονται πάλι ο Σκλάβαινας με το ίδιο άτομο να συζητούν, αναφερόμενοι και στον Αργύρη Σαλιαρέλη:
Β: …Θα τους περιποιηθεί ο Σαλιαρέλης, όμως άμα βάλει κάτι αυτός τώρα, δεν το αφήνει έτσι το…
Σκλάβαινας: …Ξέρω είναι τελειωμένο… Τη Δευτέρα θα έχει γι’ αυτό σου είπα μια (…)
Β: …Ε, θα σου πω εγώ, θα τους γ… το ταμ τιριρίμ… Πιστεύω απόλυτα σε αυτόν γιατί είναι θρασύτατος… τα πέντε χρόνια φυλακής τον έχουνε γα… γιγαντώσει, τον έχουν κάνει τεράστιο στα αρ… του…
Σκλάβαινας: …Οχι, έχει αυτό που μου ‘πε… η αξιοπρέπειά μου δεν αγοράζεται, ρε μ… με δέκα χιλιάδες…
Β: …Εμ βέβαια, αυτό είναι άλλο… αυτό είναι άλλο, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει Χριστό, θα πάει να χτυπήσει…
Σκλάβαινας: …Ναι.
Β: …Τις πόρτες τις κατάλληλες και θα του γ… ει το ταμ ριριρίμ… γιατί είναι απαράδεκτος …
Σε άλλη συνομιλία ακούγονται τα ίδια άτομα να μιλούν για τον «Αργύρη» ο οποίος καταδίωξε με ρόπαλο έναν άνδρα, που ο κ. Γιάκας ισχυρίζεται πως είναι ο ίδιος:
Σκλάβαινας: Μόλις βγήκε από εκεί…
Β: …Ναι…
Σκλάβαινας: Εμείς κουβαλάγαμε μηχανάκια από το ξενοδοχείο…
Β: Ναι…
Σκλάβαινας: Και είχε κατέβει και ο Αργύρης για λίγο κάτω…
Β: Ναι…
Σκλάβαινας: Να μας βοηθήσει, να μας μεταφέρει με το αυτοκίνητο εδώ…
Β: Ελα…
Σκλάβαινας: Μόλις βγήκε αυτός τρελαμένος…
Β: Ναι…
Σκλάβαινας: Βουτάει μια μηχανή που έχει και ήρθε εκεί και μπαίνει μέσα στο… εκεί όπου ήτανε τα μηχανάκια, για να πάρει στροφή…
Β: Ναι…
Σκλάβαινας: Και μόλις βουτάει ο Αργύρης από το αμάξι ένα ρόπαλο που ‘χει…
Β: Γ… τα
Σκλάβαινας: Εξαφανίστηκε του σκοτωμού και κοίταγε πίσω λες και θα τον προλάβαινε με τα πόδια…

Τι απαντά η διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος

Στην αντεπίθεση περνά η οικογένεια της διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, υποστηρίζοντας ότι ο καταγγέλλων 47χρονος επιχειρηματίας έχει κάνει κόλαση τη ζωή της ίδιας και των συγγενών της με απανωτές ψευδείς μηνύσεις και αναφορές στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Μάλιστα, το περιβάλλον της διοικητού υποστηρίζει ότι έχει βρεθεί στη μέση ενός ανηλεούς πολέμου μεταξύ δύο επιχειρηματιών του νησιού.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιώργου Σκλάβαινα, η Αργυρώ Γκαρή αρνείται ότι τον καλύπτει και υποστηρίζει πως έχει κάνει ως αστυνομικός όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις για το γραφείο ενοικίασης οχημάτων που διατηρεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας στο νησί, έχει καταθέσει σε βάρος του μηνύσεις, ενώ τα στοιχεία που έχει συλλέξει σχετικά με τις άδειες λειτουργίας του καταστήματος αλλά και κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και δικύκλων τα έχει στείλει στον ΕΟΤ, που είναι και η αρμόδια Αρχή για τη διερεύνηση του θέματος.

Παράλληλα, η κυρία Γκαρή σε εξώδικη διαμαρτυρία που έστειλε στην «Espresso» διευκρινίζει: «…μέχρι τη σήμερον δεν μου έχει κοινοποιηθεί κλητήριο θέσπισμα που να με καλεί σε δικάσιμο υπόθεσής μου για την 25η Ιουνίου 2014 και να ορίζει ρητώς στο κατηγορητήριο τα όσα αναφέρετε…».

Ταυτόχρονα, η οικογένεια της αστυνομικού υποστηρίζει ότι ο καταγγέλλων με την οικογένειά του τους παρενοχλούν ακόμα και στην παραλία όπου πάνε για μπάνιο! Μάλιστα -ισχυρίζεται- ο καταγγέλλων προσπαθεί να επιτύχει τη μετάθεση της αστυνομικού σε άλλη υπηρεσία, επειδή δεν κάνει τα «στραβά μάτια» σε υποθέσεις και ενεργεί τα νόμιμα με υπευθυνότητα στο καθήκον της.
Η διοικητής υποστηρίζει ακόμη ότι η ίδια έστειλε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας να προκαλεί πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 47χρονου επιχειρηματία, με σκοπό να γίνει περαιτέρω διερεύνηση προκειμένου να μην υπάρχουν κενά στην υπόθεση, η οποία ήδη είναι στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.

Τέλος, όσον αφορά τον σύζυγο της Αργυρώς Γκαρή, Κώστα Δρόσο, δεν πρόκειται για τον συνεπώνυμό του απότακτο αστυνομικό, όπως αναφέρθηκε, αλλά για συνταξιούχο ο οποίος ποτέ δεν απασχόλησε την υπηρεσία του για παραπτώματα πειθαρχικής φύσης και αποστρατεύτηκε με 35ετία ως ευδοκίμως τερματίσας την υπηρεσία του.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...