Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 31/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό στις συναλλαγές σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Για να μην εξαπατηθείτε προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν μετά την επανεκτίμηση των γεγονότων θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Βοηθήστε την κι εσείς και θα πάρετε τα ανάλογα ανταλλάγματα. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ για να προχωρήσετε δυναμικά.


ΛΕΩΝ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών που παρατηρούνται στην προσωπική σας ζωή και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δύο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε σε ποια σημεία ακολουθείτε διαφορετικούς ρυθμούς από τον σύντροφό σας. Ομως θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας.


ΖΥΓΟΣ: Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες σε κάθε περίπτωση ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Ηρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τον «έλεγχο» και να αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τον φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία. Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στον σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. Εχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο, ώστε να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί το καλοκαίρι να σας αναστατώνει, όπως τους περισσότερους, όμως η ανανεωτική διάθεση των άλλων σάς εκνευρίζει. Χρησιμοποιήστε ως όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Πολλά θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις, γιατί και αυτές είναι στο πρόγραμμα.


ΙΧΘΥΕΣ: Περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας και το βράδυ θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...