Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η αγγελία μιας όμορφης και η απάντηση ενός «γαμπρού»

Η 25χρονη Αμερικανίδα Τσάντλερ Λας «τρέλανε» το διαδίκτυο αναζητώντας άνδρα με «βασιλικό» ετήσιο εισόδημα (500.000 δολάρια).


Εκείνη προσπαθεί να κατακτήσει τη διασημότητα μέσω της δημοσιότητας. Εκείνος είναι golden boy, κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, τον χρόνο, γεγονός που του επιτρέπει μια άνετη ζωή. Εκείνη ψάχνει τον πρίγκιπα των ονείρων της, όχι όμως ως άλλη Σταχτοπούτα. Στα 25 της χρόνια είναι συνειδητοποιημένη. Ξέρει πως ο «πρίγκιπας» πρέπει να έχει «βασιλικό» τραπεζικό λογαριασμό. Και δεν διστάζει να τον αναζητήσει ακόμα και μέσα από τα social media. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα απλώς να επιδιώκει να γίνει ακόμα πιο γνωστή, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της ανεβάζοντας το κασέ της.


Οπως και να έχει, η Τσάντλερ Λας κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση, αν και την παράσταση στην υπόθεση έκλεψε τελικά το golden boy. Η 25χρονη Αμερικανίδα, που ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως blogger και παραγωγός βίντεο, έβαλε αγγελία σε forum αναζητώντας άντρα. Η απάντηση όμως που έλαβε είναι πιο εντυπωσιακή από την αγγελία της. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη που ψάχνει άντρα μέσω διαδικτύου.


«Εχω στιλ και γούστο»


«Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στιλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;» έγραψε η 25χρονη, προσθέτοντας ότι ο πλουσιότερος άντρας με τον οποίο έχει βγει κέρδιζε τα μισά από την απαίτησή της. Τώρα όμως ζητεί περισσότερα, αφού αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.


Η Λας ρωτά ευθέως πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες ζητώντας ονόματα και διευθύνσεις, αλλά και σε ποια ηλικιακή ομάδα πρέπει να στοχεύσει. «Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας;» καταλήγει η νεαρή blogger, που σημειώνει ότι στόχος της είναι ο γάμος και υπογράφει «όμορφη».


Το μεγαλοπρεπές «όχι» με δόσεις χιούμορ από τον διευθύνοντα σύμβουλο της J.P.Morgan


Ο «γαμπρός» δεν άργησε να βρεθεί. Της προέκυψε όμως πολύ «κυνικός» και δεν δίστασε να της ρίξει μια μεγαλοπρεπή χυλόπιτα, επισημαίνοντας πως δεν είναι γι’ αυτόν καλή επένδυση, αφού όχι μόνο δεν θα του φέρει καλές αποδόσεις, αλλά στην πορεία θα χάσει και μέρος του «κεφαλαίου» του.


Χωρίς να υπογράφει με το όνομά του, αλλά μόνο με την ιδιότητά του, ως διευθύνων σύμβουλος της J.P.Morgan, απαντά: «Αγαπητή κυρία Ομορφη. Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον.


Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τις δικές σας. Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής».


Οπως αναφέρει, το ετήσιο εισόδημά του ξεπερνά το μισό εκατομμύριο δολάρια, οπότε ικανοποιεί τις ανάγκες της. Ωστόσο, όπως σπεύδει να σημειώσει, «ως άνθρωπος των επιχειρήσεων» θα ήταν λανθασμένη η απόφαση να την παντρευτεί. «Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω. Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή “ομορφιάς” και “χρήματος”. Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι’ αυτήν. Ωστόσο υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενήσει κάποτε, ενώ τα χρήματά μου δεν θα εξαφανιστούν, τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο. Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν. Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη έπειτα από δέκα χρόνια» αναφέρει ξεκάθαρα ο «γαμπρός». Κι αφού ξεκίνησε ως επενδυτής, συνεχίζει ως τέτοιος κάνοντας ακόμα πιο «καυτή» τη χυλόπιτα που ρίχνει στη νεαρή blogger.


«Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στη Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Το ίδιο ισχύει και με τον γάμο που θέλετε να κάνετε» γράφει στην απάντησή του και καταλήγει. «Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια τον χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...