Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Η Ελένη Παπαρίζου από τα… Τρίκαλα!

Η υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με το διάσημο όνομα που προκάλεσε αναστάτωση.

Είναι έξυπνη, μορφωμένη και εξίσου όμορφη με τη διάσημη συνονόματή της τραγουδίστρια Ελενα Παπαρίζου. Η 23χρονη Ελένη Παπαρίζου από τα Τρίκαλα προκάλεσε -άθελά της- «σεισμό» στη θεσσαλική πόλη με την υποψηφιότητά της στον συνδυασμό του νυν δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου, αφού όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για τη γνωστή καλλιτέχνιδα!


Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του κ. Λάππα, σε χρόνο μηδέν δημιουργήθηκαν δεκάδες πηγαδάκια στην πόλη, με τους πολίτες να ρωτάνε ο ένας τον άλλο αν η «Number One» είχε βάλει υποψηφιότητα στον τόπο τους, ενώ τα τηλέφωνα στο δημαρχείο «έσπασαν». Τελικά, ύστερα από τις απαραίτητες διευκρινίσεις έγινε γνωστό ότι πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη κοπέλα, γέννημα-θρέμμα των Τρικάλων, που έτυχε να έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο με την τραγουδίστρια με την οποία -όπως μας αποκάλυψε η ίδια- υπάρχει μακρινή συγγένεια. Μιλώντας στην «Espresso» η πανέμορφη Ελένη Παπαρίζου είπε πως δημιουργήθηκε χαμός στα Τρίκαλα, με αφορμή τη συνωνυμία της με τη νικήτρια της Eurovision το 2005:


Μακρινή συγγένεια


«Με τη διάσημη τραγουδίστρια είμαστε συγγενείς, αλλά μακρινοί. Η καταγωγή της είναι από το Μουζάκι Καρδίτσας και συγκεκριμένα από το χωριό Οξυά, απ’ όπου κατάγεται και ο πατέρας μου» τόνισε η 23χρονη, που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. «Απλώς εκκρεμεί η ορκωμοσία μου, διότι σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας κι επειδή έχει γίνει συγχώνευση με το αντίστοιχο τμήμα του Παντείου, περιμένουμε να γίνει η ανακοίνωση της ορκωμοσίας μας» λέει.


Η Ελένη Παπαρίζου ζει μόνιμα στα Τρίκαλα με τους γονείς της: «Αγαπώ τον τόπο μου και γι’ αυτό δέχτηκα να βάλω υποψηφιότητα για τις εκλογές του Μαΐου. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για το καλό του τόπου. Είμαι νέος άνθρωπος και έχω όρεξη για δουλειά». Οι Τρικαλινοί πάντως, αν και κάποιοι από αυτούς απογοητεύτηκαν στην αρχή όταν έμαθαν πως πρόκειται για απλή συνωνυμία, εύχονται στο 23χρονο δροσερό και πολλά υποσχόμενο κορίτσι καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και καλή σταδιοδρομία στον πολιτικό στίβο, αν τελικά καταφέρει να εκλεγεί.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...