Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Εκτός φυλακής και ο υπαρχηγός των σατανιστών

Ελεύθερος ο Μανώλης Δημητροκάλης, δεξί χέρι του αρχηγού της συμμορίας του εωσφόρου Ασημάκη Κατσούλα.

Αέρα ελευθερίας αναπνέει εδώ και τρεις εβδομάδες ένα ακόμη μέλος της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης. Ο Μανώλης Δημητροκάλης, 40 ετών πλέον, πέρασε την πόρτα εξόδου των αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας όπου βρισκόταν έγκλειστος τα τελευταία χρόνια και είναι πλέον έτοιμος να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του.

Ο παιδικός φίλος και συνεργάτης του αρχισατανιστή Ασημάκη Κατσούλα πήρε το πολυπόθητο αποφυλακιστήριο έπειτα από 20 χρόνια στη φυλακή. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο Μανώλης Δημητροκάλης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, έκανε χρήση της πρόνοιας του άρθρου 105 του Ποινικού Κώδικα, περί υπό όρους απόλυσης καταδίκων.

Το αίτημά του έγινε δεκτό, μια και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του κι έτσι αποχαιρέτησε μια για πάντα τους συγκρατούμενούς του και τη φυλακή, στο καφενείο της οποίας εργαζόταν. Είχε εκτίσει ποινή δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Ωστόσο, η είδηση της αποφυλάκισής του προκάλεσε σοκ και οργή στους συγγενείς των δύο θυμάτων του, της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου και της 28χρονης μητέρας δύο παιδιών Γαρυφαλλιάς Γιούργα.

Ηταν 28 Δεκεμβρίου του 1993 όταν το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ξεδίπλωναν την εγκληματική δράση των σατανιστών, με τη σύλληψη του 21χρονου τότε Ασημάκη Κατσούλα που υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό, του 19χρονου στρατιώτη Μανώλη Δημητροκάλη και της 18χρονης Δήμητρας Μαργέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημητροκάλης είναι ο δεύτερος της παρέας που αποφυλακίζεται. Τον Νοέμβριο του 2001 είχε αφεθεί ελεύθερη η Δήμητρα Μαργέτη, ενώ από μέρα σε μέρα κρίνεται η τύχη και του Ασημάκη Κατσούλα.

Ο τελευταίος έχει υποβάλει αίτημα στο Συμβούλιο Εφετών Χανίων για υπό όρους αποφυλάκιση, καθώς -όπως και ο Δημητροκάλης- έχει συμπληρώσει τα 3/5 της ποινής του. Ωστόσο έχει το μειονέκτημα ότι έχει απασχολήσει πάλι τις Αρχές, για τηλεφωνική παρενόχληση ανηλίκων, κατά τη διάρκεια άδειάς του το 2010.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...