Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Τετάρτη 2/4/2014


ΚΡΙΟΣ: Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να  δείτε τις νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες οι οποίες για καιρό ήταν κλειστές.


ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας προτού να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούργιες ιδέες. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μια σχέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.


ΛΕΩΝ: Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σάς παρασύρει σε λάθη. Χαρείτε την καθημερινότητά σας και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά, Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.


ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας, εάν σκέφτεστε θετικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά. Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη, και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Ο,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλλετε για αύριο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μεγαλύτερό σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας δεν σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σάς δημιουργούν προβλήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε με τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας. Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν.


ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...