Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Από τις… πίστες στο δημαρχείο

Ο τραγουδιστής Γ.Γερολυμάτος κατεβαίνει στις εκλογές για να διεκδικήσει τον Δήμο της Καλλιθέας.

Τα ηνία του Δήμου Καλλιθέας φιλοδοξεί να πάρει ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ρίχνεται στη μάχη των δημοτικών εκλογών διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο ενός δήμου στον οποίο ζει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του.

«Από τα παιδικά μου χρόνια ζω στην Καλλιθέα, έναν τόπο που τόσο πολύ έχω αγαπήσει και θέλω να προσφέρω. Βλέπω ότι ο κόσμος της Καλλιθέας είναι δυσαρεστημένος και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γίνουν κάποιες αλλαγές στον δήμο. Ειδικά τώρα που ο παλιός και καταξιωμένος δήμαρχος Κώστας Ασκούνης δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα λόγω ασθενείας, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγουν άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε την πόλη τους και θέλουν να τη βοηθήσουν» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος ως δημοτικός σύμβουλος στον εν λόγω δήμο έχει ήδη ασχοληθεί με θέματα πολιτισμού, εκπαίδευσης και με την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

«Ως δήμαρχος θέλω πολύ να ασχοληθώ με τα κοινωνικά θέματα και ειδικά με την καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας, καθώς πολλοί άνθρωποι στην Καλλιθέα, και όχι μόνο, σήμερα βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα προς το ζην» επισημαίνει.

Ακόμη κι αν ο Γιώργος Γερολυμάτος εκλεγεί δεν θα εγκαταλείψει τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι, αλλά οπωσδήποτε αυτό θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πάντως σήμερα ο τραγουδιστής συνεχίζει να βρίσκεται στην ενεργό δράση, αφού όλο τον χειμώνα εμφανιζόταν σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και πριν από λίγο καιρό έδωσε συναυλίες στην Αμερική και στον Καναδά.


Θεατρικές παραστάσεις στον Ωρωπό, αν εκλεγεί σύμβουλος

Τη δική της θέση ως δημοτική σύμβουλος διεκδικεί η Ευαγγελία Σαμιωτάκη. Η σπουδαία ηθοποιός μας θέτει υποψηφιότητα στον Δήμο Ωρωπού, όπου και διαμένει τα τελευταία 40 χρόνια.
«Τον Ωρωπό τον πονάω, γιατί εδώ έχω ζήσει μια ολόκληρη ζωή. Εδώ φτιάξαμε το αγρόκτημά μας με τον σύζυγό μου, τον Σπύρο Καλογήρου, το οποίο είναι πλέον μόνιμη κατοικία μου, εδώ βρίσκεται και ο τάφος του άντρα μου» λέει η ηθοποιός στην «Espresso» και συμπληρώνει:

«Εφόσον εκλεγώ, θα ήθελα να φτιάξω μια καλλιτεχνική ομάδα και να ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις και να οργανώνουμε ποιητικές βραδιές. Γενικά θέλω να ασχοληθώ με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, έναν τομέα που ακριβώς λόγω της δουλειάς μου τον γνωρίζω καλά και τον αγαπάω».

Να πούμε ότι η Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και την αποκαλούν «Εθνική Λαμπιτώ», γιατί έχει διακριθεί σε αυτόν τον ρόλο τού κατεξοχήν φεμινιστικού έργου «Λυσιστράτη», θα ήθελε να ασχοληθεί πολύ με τις γυναίκες μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και όχι μόνο. Η ηθοποιός, που είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Θάνου Ρούσση, μας δήλωσε ότι έχει ήδη ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε πέρυσι και αισθάνεται πανέτοιμη να ασχοληθεί με τα κοινά βοηθώντας τους συνδημότες της.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...