Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 3/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στον χώρο σας και να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας, καθώς θα σας κάνει καλό. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες και παράλληλα στηρίξτε τους.


ΤΑΥΡΟΣ
Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Μην αφήσετε κανένα περιθώριο στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε, κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Εντοπίστε νέους στόχους και καταστρώστε τα σχέδιά σας βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.


ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, δεδομένου ότι ο σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητεί υποστήριξη. Εάν δώσετε περισσότερο βάρος στον οικονομικό τομέα, θα αποκτήσετε νέους πόρους.


ΖΥΓΟΣ
Αποβάλετε ό,τι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε ότι θα έχουν και ψυχικό κόστος. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές δραστηριότητές σας να φθείρουν τις προσωπικές σχέσεις σας, οι οποίες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα. Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σας και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις στους άλλους. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενδεχομένως θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικογενειακές σχέσεις σας θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις από μέρους σας. Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δεν συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας, αντίθετα πιέστε τους προκειμένου να έχετε αποτελέσματα. Ηρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας. Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ό,τι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.


ΙΧΘΥΕΣ
Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες σας, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική δραστηριότητά σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...