Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Spice girl στα πιτς του έρωτα

Ο κόσμος της Formula 1 στρέφει τα βλέμματά του στο αφεντικό της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος ξελογιάστηκε από την «πικάντικη» Τζέρι Χάλιγουελ.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που είχε με την ομάδα του, το αφεντικό της Red Bull απέκτησε προβλήματα και στην προσωπική του ζωή. Ο Κρίστιαν Χόρνερ χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες από την πρώην σύντροφό του Μπέβερλι Αλεν, μόλις έξι μήνες μετά την εγκυμοσύνη της επί 14 συναπτά έτη συντρόφου του στο πρώτο τους παιδί.


Η αιτία για τον χωρισμό έχει ονοματεπώνυμο και μάλιστα πολύ ηχηρό: Τζέρι Χάλιγουελ! Η πρώην Spice Girl έγινε η πέτρα του σκανδάλου και ο τρίτος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του Αγγλου ηγέτη της ομάδας της Formula 1, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση που είχε η Ginger Spice με τον Χόρνερ είναι ακόμα πιο πικάντικες.


Η 40χρονη Χάλιγουελ όχι μόνο αντικατέστησε την Αλεν στην καρδιά του Χόρνερ, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται για ιστορίας αγάπης μερικών εβδομάδων. Αντίθετα, η Χάλιγουελ είχε σχέση με τον 41χρονο εδώ και μήνες, πίσω από την πλάτη της συντρόφου του Χόρνερ που δεν γνώριζε τίποτα για τις… συνήθειες του ηγετικού στελέχους της αυστριακής ομάδας της Formula 1. Οπως αποκάλυψε ο αγγλικός Τύπος, η Ginger Spice και ο Χόρνερ γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αφού η Χάλιγουελ φαίνεται ότι είχε εντυπωσιαστεί από τον σημερινό αγαπημένο της. Καθώς ήθελε να τον γνωρίσει, τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι από το 2009 τον περιτριγύριζε σε κάθε ευκαιρία και προσπαθούσε να τον γνωρίσει καλύτερα.


Στο γκραν πρι του Μονακό υπάρχουν φωτογραφίες τους τουλάχιστον από δύο χρονιές, στις οποίες φαίνεται να είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Η 40χρονη είχε επισκεφθεί τον Χόρνερ στα πιτ της Red Bull και στις κούρσες του Σιλβερστόουν, ενώ ο άνθρωπος που έπαιξε ρόλο για να γνωριστούν ο 41χρονος και η πρώην τραγουδίστρια δεν ήταν άλλος από τον Μπέρνι Εκλεστοουν.


Ο τρόπος με τον οποίο μία απλή γνωριμία μετατράπηκε σε τόσο ισχυρό ερωτικό δεσμό που ο Χόρνερ χώρισε από τη σύντροφό του δεν έχει γίνει γνωστός. Είναι όμως δεδομένο ότι το μεγάλο αφεντικό της Formula 1 είχε φέρει σε επαφή τον ηγέτη της Red Bull με τη Χάλιγουελ. Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και ο Χόρνερ θεωρείται ο διάδοχος του Εκλεστοουν στην καρέκλα του όταν εκείνος αποχωρήσει.


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...