Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Η Βίκυ χόρευε με τον Ηλία της στο πάρτι των Onirama

Δεν υπάρχει περίπτωση να διοργανώσει κάτι η Βίκυ Καγιά και να μην είναι παρών και ο αγαπημένος της Ηλίας Κρασσάς.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διοργανώσει κάτι η Βίκυ Καγιά και να μην είναι παρών και ο αγαπημένος της Ηλίας Κρασσάς. Πριν από λίγες μέρες το πρώην top model φιλοξένησε στο Fashion Workshop που διαθέτει στου Ψυρρή την παρουσίαση του νέου CD των Onirama, με τίτλο «Μεθυσμένο τατουάζ».


Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε πάρτι, με τη Βίκυ να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει. Η μπάντα παρουσίασε τα νέα της τραγούδια στην ταράτσα της σχολής κι εκείνη τα έδωσε όλα. Για την περίσταση επέλεξε ένα μοβ φόρεμα διά χειρός του γνωστού σχεδιαστή και φίλου της Γιώργου Ελευθεριάδη, ενώ από το πλευρό της δεν έλειπε ο αγαπημένος της και γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς. Μάλιστα οι δυο τους χόρευαν στους ήχους του Θοδωρή Μαραντίνη και της παρέας του, ενώ οι παρευρισκόμενοι σχολίαζαν το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι.


Και μπορεί να ακούγεται πως η Βίκυ κι ο Ηλίας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο εκείνη διέψευσε τα σενάρια, αφού, όπως επισήμανε, είναι ακόμη νωρίς για… γάμους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βίκυ διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού ο νέος της σύντροφος την έχει ανανεώσει, ενώ ακόμη πιο σημαντικό για εκείνη είναι ότι είναι δίπλα της και τη στηρίζει.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...