Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στην Αθήνα ο «Μπόρατ» με την Αϊλα!

Ο εκκεντρικός Σάσα Μπάρον Κοέν ήρθε με τη Φίσερ (διάσημη ηθοποιός και σύζυγός του) για διακοπές – Ποιος είναι ο Ελληνας κομμωτής που την περιποιείται κάθε φορά που έρχεται

Δύο σούπερ σταρ στην Αθήνα! Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Μπόρατ, και η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Αϊλα Φίσερ επισκέφτηκαν πριν από δύο εβδομάδες τη χώρα μας και κατάφεραν να απολαύσουν τις ομορφιές της πρωτεύουσας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Μάλιστα, η μικροσκοπική κοκκινομάλλα που έχει γεννηθεί στο Ομάν από Σκοτσέζους γονείς έκανε και επίσκεψη… ομορφιάς σε κομμωτήριο στην περιοχή της Ακρόπολης, το οποίο εμπιστεύεται κάθε φορά που έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα.
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κορούλες, προτιμάει να κάνει μίνι διακοπές στη χώρα μας κάθε δύο χρόνια για να ξεκουραστεί και μάλιστα επιλέγει να διαμένει σε ξενοδοχεία του κέντρου. Οπως μάθαμε επίσης, χρησιμοποιούν ψεύτικα ονόματα (τα οποία κάθε φορά αλλάζουν), ώστε να μη διαρρεύσει η είδηση της επίσκεψής τους.

Βόλτες στην Πλάκα

Οι αγαπημένες βόλτες τους είναι εκείνες στην περιοχή της Ακρόπολης αλλά και στην Πλάκα, όπου απολαμβάνουν τοπική κουζίνα, ενώ δηλώνουν μαγεμένοι από τα αρχαία μνημεία.

Οπως κάθε φορά, έτσι και φέτος η Αϊλα επισκέφτηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο στην Αθήνα και αφέθηκε στα χέρια του Γιώργου Πραπόπουλου και των συνεργατών του. Οπως μάθαμε, έκανε θεραπεία, ενώ προτίμησε ένα χαλαρό χτένισμα για τις εξόδους της. Αλλωστε, όταν βρίσκεται σε διακοπές, προτιμά να ντύνεται απλά και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τη σταρ που είδαμε πριν από λίγο καιρό στο «Now you see me», στο πλευρό των Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Ράφαλο και Γούντι Χάρελσον, ενώ συμμετείχε και στην υπερπαραγωγή του Μπαζ Λούρμαν «Ο υπέροχος Γκάτσμπυ», με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Σάσα Μπάρον Κοέν. Ο εκκεντρικός Βρετανός ηθοποιός που άρχισε την καριέρα του από την τηλεόραση σκαρώνοντας διάφορους χαρακτήρες, έκανε αισθητή την παρουσία του όταν ενσάρκωσε στον κινηματογράφο τον Μπόρατ, έναν Καζακστανό δημοσιογράφο που πηγαίνει στις ΗΠΑ για να κάνει ρεπορτάζ για τη «μεγαλύτερη χώρα του κόσμου». Τα επόμενα φιλμ του, επίσης αμφιλεγόμενα. Τα «Μπρούνο» και «Ο δικτάτορας» δίχασαν κοινό και κριτικούς, ενώ εξαιρετική ήταν η συμμετοχή του στους «Αθλιους», όπου πρωταγωνίστησαν ο Χιου Τζάκμαν και ο Ράσελ Κρόου.

Το love story και οι δύο μικρές κορούλες τους

Οταν το 2002 έγινε γνωστό το ειδύλλιο του Σάσα Μπάρον Κοέν με τη λεπτεπίλεπτη Αϊλα, όλοι έβαζαν στοίχημα για το πόσο θα κρατήσει η σχέση τους. Το 2007 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, την Ολιβ, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη, η Ελούλα Λότι Μίριαμ. Την ίδια χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε, αφού η ηθοποιός που μεγάλωσε στην Αυστραλία ασπάστηκε τη θρησκεία του αγαπημένου της, τον ιουδαϊσμό.

Μέχρι το 2009 η Αϊλα δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του κινηματογράφου, όμως τότε πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Confessions of a Shopaholic» και έγινε η νέα αγαπημένη των γυναικών, αφού ενσάρκωσε μια μανιακή με τη μόδα και τις αγορές ρούχων και αξεσουάρ που την οδηγούν σχεδόν στη χρεοκοπία. Αυτό ήταν! Στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι σημαντικοί ρόλοι, ενώ πέρυσι συμμετείχε και στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, «Arrested development».

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...