Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Από το «Είσαι το ταίρι μου», τώρα (μεγάλος) στο «Κάτω Παρτάλι»

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ξανά στη μικρή οθόνη, στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου

Επιστρέφει στη μικρή οθόνη ύστερα από δώδεκα χρόνια, πιο ώριμος κι έτοιμος να κατακτήσει το όνειρό του. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ένας από τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης, τότε που συμμετείχε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Ο… Μιλτιάδης μεγάλωσε, ωρίμασε κι ετοιμάζει την επανεμφάνισή του ξανά στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου, στην πετυχημένη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι». Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδυθεί αυτή τη φορά τον σερβιτόρο ενός πολύ αριστοκρατικού εστιατορίου, στο οποίο καταφθάνει η Μοσχούλα. Σε ένα από τα flash back που θα δούμε στη σειρά, η μυστηριώδης ηρωίδα θα πάει στο συγκεκριμένο restaurant κι εκείνος θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, ώστε να επιλέξει ανάμεσα στα πιάτα του μενού, με χιουμοριστικές ατάκες και σκηνές που θα προκαλέσουν γέλιο στους τηλεθεατές.

Το χάρηκε

Μάλιστα, όπως ακούγεται, οι σχέσεις του Παναγιώτη με τη Βίκυ είναι πολύ καλές και παρά τα τόσα χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη τους συνεργασία, ήταν εκείνη που τον πρότεινε στο σίριαλ, καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις. Ο Παναγιώτης πάντως, εκτός από το μικρόβιο της υποκριτικής, έχει αγάπη και για τη συγγραφή. Μάλιστα έχει εκδώσει το παιδικό μυθιστόρημα «Το υπέρτατο διαμάντι». Παράλληλα όμως με τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ο Παναγιώτης μιλώντας στην «Espresso» είπε: «Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία, κάτι σαν ένα reunion. Χάρηκα που συνεργαστήκαμε ξανά με τη Βίκυ». Για τον ρόλο του στο «Κάτω Παρτάλι» αποκάλυψε: «Κάνω έναν σερβιτόρο που πάει να πάρει παραγγελία από την παλιά Μοσχούλα, σε ένα flash back που θα δούμε. Εκείνη παραγγέλνει από τον κατάλογο, αλλά δεν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει, οπότε βλέπουμε ότι έχει παραγγείλει ένα ολόκληρο τραπέζι. Εγώ έχω μαζί της δύο σκηνές, που ειδικά την πρώτη θα τη χαρακτήριζα “σουρεαλιστική”».

Ο Παναγιώτης μεγάλωσε, σπούδασε δημοσιογραφία και τώρα περιμένει για το πτυχίο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Αν και ακόμη δεν έχει επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί, αποκαλύπτει: «Ο,τι έχει να κάνει με την τηλεόραση το θυμάμαι και το ξέρω. Ηταν κάτι που το έχω ξανακάνει. Οταν κάτι σου αρέσει. το κάνεις». Οσο για το αν θα ακολούθησε την υποκριτική, απαντάει: «Βλέποντας και κάνοντας. Εχω πολλούς δρόμους πλέον για να διαλέξω, οπότε… όπως μου βγει το μέλλον». Τέλος, μιλάει και για τη Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας: «Μιλάμε κι έχουμε κρατήσει επαφές, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είχαμε καταφέρει να βρεθούμε, οπότε χάρηκα πάρα πολύ».

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...