Βοήθεια από Ελληνες βουλευτές της διασποράς για την ανάκαμψη της χώρας

«Χείρα βοηθείας» τείνουν οι ελληνικής καταγωγής βουλευτές της διασποράς, οι οποίοι εντείνουν τη δράση τους για την ανάκαμψη της Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας συναντήθηκε με το προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ), προκειμένου να ενωθούν οι δυνάμεις για τη σωστή οικονομική στροφή που χρειάζεται η Ελλάδα. «Πρέπει να συντονίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δράσεις μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενεργοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του οικουμενικού ελληνισμού και να αναζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα αποτελέσματα θα είναι τα καλύτερα δυνατά» δήλωσε ο κ. Τσιάρας.

«Ολη αυτή την περίοδο, σε μια συνεχή προσπάθεια επικοινωνίας με το παγκόσμιο αυτό όργανο των Ελλήνων βουλευτών, προσπαθούμε να βρούμε εκείνους τους τρόπους που θα μας δημιουργήσουν τη δυνατότητα να φέρουμε καλά αποτελέσματα για την πατρίδα μας».

Ο πρόεδρος της ΠΑΔΕΕ και βουλευτής στη Βικτόρια της Αυστραλίας, Τζον Πανταζόπουλος, δήλωσε ότι «όπου κι αν μένουμε, είμαστε Ελληνες», συμπληρώνοντας: «Σε τέτοιες στιγμές όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα, να βοηθήσουμε την οικονομία της Ελλάδας και να δυναμώσουμε την Ελλάδα. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα γρήγορα, αλλά αν όλοι μαζί κάνουμε μια προσπάθεια, όλα αυτά θα βοηθήσουν να κάνουμε τη σωστή οικονομική στροφή που χρειάζεται η Ελλάδα».    ΕΛ. ΣΟΛΩΜΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ