Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Βασίλισσα» του στιλ στη Βρετανία η Κέιτ

Η Μίντλετον, δούκισσα του Κέμπριτζ, ψηφίστηκε από τους συμπατριώτες της ως πιο καλοντυμένη, αφήνοντας πίσω της πολλές διάσημες της showbiz

Μπορεί η αδελφή της να έγινε διάσημη για τα οπίσθιά της και στην Ελλάδα το όνομά της να ακούστηκε απ’ όλους τους άντρες, το στιλ όμως απαιτεί πολύ περισσότερα από τα προσόντα της Πίπα Μίντλετον. Και βέβαια όλο το πακέτο το έχει η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ.

Το προσεγμένο -χωρίς να είναι πάντοτε ακριβό- ντύσιμό της, το status της και η δημόσια συμπεριφορά της που παραπέμπει, όπως λένε κάποιοι, στη λαίδη Νταϊάνα έκαναν τους Βρετανούς να προσφέρουν στην Κέιτ Μίντλετον το πρώτο της στέμμα χρίζοντάς τη «βασίλισσα του στιλ». Και σε αυτό είναι βέβαιο πως βοήθησε το πρόσφατο ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ έκανε επίδειξη καλού γούστου με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κάποιοι λένε πως σε αυτό βοήθησε και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ που συμβούλευσε τη νέα της εγγονή για το πώς θα πρέπει να ντυθεί, ώστε να να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και είναι αλήθεια πως τα κατάφερε.

Ετσι οι κληθέντες να ψηφίσουν την πιο στιλάτη συμπατριώτισσά τους Βρετανοί εξασφάλισαν την πρωτιά στη μέλλουσα βασίλισσά τους με 21% των ψήφων, ποσοστό ικανό να τη φέρει μπροστά από top models και σταρ του θεάματος. Κι αν δεν ήταν η Πίξι Λοτ και η Μίλι Μάκιντος, που κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις με μόλις 3%, στο ναδίρ θα βρισκόταν μία άλλη Κέιτ, η Μος, με μόλις το 4% των ψήφων. Την ίδια τύχη είχαν τόσο η Μαϊλίν Κλας όσο και η Κέλι Μπρουκ, ενώ η Μισέλ Κίγκαν του Coronation Street δεν έτυχε καλύτερης μεταχείρισης από τους συμπατριώτες της.

Ελαφρώς καλύτερα, με ποσοστό 5%, τα πήγε η Εμα Γουότσον, ενώ η Σέριλ Κόουλ απόσπασε το 9% των ερωτηθέντων που ψήφισαν στη σχετική δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου QVC, το οποίο ειδικεύεται στις πωλήσεις εξ αποστάσεως. Τέλος, στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Μίντλετον, βρίσκεται η γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, Χόλι Γουιλουμπάι, που είναι διάσημη στη χώρα της, καθώς μπαίνει στο σπίτι κάθε Βρετανού, είτε μέσω του BBC είτε μέσω του ITV.

Γενικότερα, το στιλ που λανσάρει η Κέιτ Μίντλετον υιοθετείται από πολλές γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών. Οσο για τους άντρες, δηλώνουν πως προτιμούν οι γυναίκες τους να φορούν φούστα μέχρι το γόνατο, αν και παραδέχονται πως το βλέμμα τους θα τραβήξει περισσότερο μια γυναίκα με μίνι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...