Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Τετάρτη 30/4/2014

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δόθηκαν σε εσάς. Είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και με πολλά. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από δω και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Αυξήστε την ταχύτητά σας, γιατί το παρόν κρύβει δελεαστικές προτάσεις. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά σας αλλά και στις σχέσεις σας. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δόθηκαν σε εσάς. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας, ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό, και μην αφήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Θα έχετε ευκαιρίες για ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας για πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά μόνο σε αυτά που έχουν περιθώριο αλλαγής ή βελτίωσης. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί, χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει τις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας. Με την πλούσια φαντασία σας θα ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης δώστε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Εχετε τον τρόπο να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν τις κινήσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...