Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Παρασκευή 02/5/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική αναβάθμισή σας. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές δυνάμεις σας όχι μόνο στα…

ΚΡΙΟΣ

Αν και τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν ως διά μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό τομέα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της μέρας. Μία από τις σημαντικές ενασχολήσεις σας είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική αναβάθμισή σας. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές δυνάμεις σας όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε, παρά τις καλές προθέσεις που έχετε, αν δεν διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Εχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες. Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αδρανείτε στο να καλλιεργήσετε καινούργιες προοπτικές. Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά προς το βράδυ θα σας αποζημιώσει και θα σας βοηθήσει  να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν ένα χείμαρρο αλλαγών. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας περιβάλλει καθιστά απαραίτητη την ανακατανομή των προτεραιοτήτων σας, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Δημιουργούνται υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σχέσεις σας. Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούργιες έγνοιες, απλώς βρείτε ασχολίες που να σας γεμίζουν. Δεσμευτείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Τους νεοτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επιθετικός τρόπος σας δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί, όλα θα πάνε καλά.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...